Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Paris:At Cinemas.








Σας είχα υποσχεθεί κινηματογραφικά νέα με την επιστροφή μου απο το Παρίσι αλλά μην περιμένετε πολλά..΄.Στις κινηματογραφικές αίθουσες της γαλλικής πρωτεύουσας παίζεται ότι και εδώ μήν σας πώ οτι είναι και λίγο πιο πίσω απο εμάς στις νέες κυκλοφορίες.Ουρές για το Avatar και το It's Complicated αλλά και το The Road και Where the Wild things are που πλέον έχω άποψη αλλά θα την γράψω όταν προβληθούν και εδώ.Προσεχώς είχαν το Bright Star της Jane Campion(έτρεξα όταν είδα την αφίσα νομίζοντας οτι προβάλεται η ταινία αλλά ήταν προσεχώς)και το Invictus του Clint Eastwood.Και όμως υπάρχουν μικρά art cinema στην stMichel που έπαιζαν τους ''Δουβλινέζους''του John Huston.Καλώς σας βρήκα λοιπόν....

9 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Nothing like Paris.

Τη ζωή μου για να ξαναπήγαινα.

Τυχερέ. Καλή επιστροφή και καλή χρονιά.

CineTV-world είπε...

Ελπίζω να μην έχεις την τελείως εσφαλμένη εντύπωση πως σε ζηλεύει κανένας...!!! :P

academy είπε...

@Πάνος.
Ακριβώς!Καλή χρονιά και σε σένα!!!

@Βauer
Θα το ξεπεράσεις!!!;)).

CineTV-world είπε...

Ειλικρινά δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς!!! :P

BunnyDee είπε...

Πάντως, για 'μένα, Παρίσι + κινηματογράφος πλέον σημαίνουν chevaliers Jedi... Είναι κωμικό, όσο κι αν είναι λογικό ξέροντας τη λογική των Γάλλων, που μεταγλωτίζουν ακόμα και τις πιο εικονικές ταινίες... (απ' την άλλη, Mic-Macs οε, γενικά όσο κι αν με εκνευρίζει η λογική, που έχει ξεφυτρώσει απ' το Cahiers υποθέτω, που μου θέλει το Γαλλικό σινεμά ανώτερο απ' τα υπόλοιπα ξερωγώ, ο Jeunet, ειδικά σε συνδυασμό με τον Caro, αλλά απ' ό,τι φαίνεται και μόνος του, έχουν περισσή αγάπη από μεριάς μου).

Σε κάθε περίπτωση, Χρόνια Πολλά κι εδώ. Καλωσήρθες, και είθε να ξαναπάς - αν το θες - ή / και να πας και μακρύτερα άλλη φορά.

academy είπε...

Χρόνια Πολλά Μελ!Αυτό με τις ταινίες που τις μεταγλωτίζουν είναι κάπως αλλά ευτυχώς βρίσκεις και ταινίες στην αρχική τους εκδοχή.Οσο για το γαλλικό σινεμά μπορεί να βγάζουν και 10 βλακείες αλλά οταν κάνουν ταινία καλή...είναι καλή!!!!

W. είπε...

Καλώς επανήλθες λοιπόν! Και καλή χρονιά, μιας και γράφω τώρα!

Kika είπε...

Jazz is Paris and Paris is Jazz!!!
Τι άλλο να πει κανείς για το μοναδικό Παρίσι!!!
Paris I love you!!!!!!!!!!!!

academy είπε...

Αντε costello και Kika που ήσαστε??Χρόνια Πολλά και καλά!