Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Breaking News.Washington D.C film critics awards.The winners!

Το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά.Το UP IN THE AIR αρχίζει να΄αποκτά το status ενός φαβορί ενώ χαρήκαμε για την βράβευση της Katrryn Bigelow ως best director για το αγαπημένο μας HURT LOCKER και για τον Christoph Walz ως best suporting actor για το Inglorious Basterds.
Αναλυτικά τα βραβεία:

The Washington, D.C. Area Film Critics Association is comprised of 48 DC-VA-MD-based film critics from television, radio, print and the Internet. Voting was conducted from December 4 - 5, 2009.
Best Film:Up in the Air ParamountBest Director:Kathryn Bigelow (The Hurt Locker)Best Actor:George Clooney (Up in the Air)Best Actress:Carey Mulligan (An Education)Best Supporting Actor:Christoph Waltz (Inglourious Basterds)


Best Supporting Actress:Mo'Nique (Precious)Best Ensemble:The Hurt Locker Summit EntertainmentBest Breakthrough Performance:Gabourey Sidibe (Precious)
Best Screenplay, Adapted:Jason Reitman and Sheldon Turner (Up in the Air)
Best Screenplay, Original:Quentin Tarantino (Inglourious Basterds)
Best Animated Film:Up Walt Disney & Pixar
Best Foreign Film:Sin Nombre Focus Features
Best Documentary:Food, Inc. Magnolia
Best Art Direction:Nine The Weinstein Company

10 σχόλια:

Fauntleroy είπε...

Εμένα μου φαίνεται ή αυτή η χρονιά δεν είναι και πολύ καλή;;Αν εξαιρέσεις Ταραντίνο και Up,όλα τα άλλα μου μοιάζουν ίδια,χιλιοειπωμένα,με ίδιους ηθοποιούς και συντελεστές και το κυριότερο χωρίς πολύ ενδιαφέρον...

academy είπε...

Αν δεν δούμε τις ταινίες δεν μπορούμε να ξέρουμε.Δηλαδή δεν σου αρέσουν οι αναμενόμενες ταινίες για φέτος?

Fauntleroy είπε...

Βέβαια,έτσι είναι...Αλλά από αυτό που που βγάζουν,δε μου αρέσουν.Ακόμα και στο IMDb που συνήθως υπερβάλλει με αυτές τις ταινίες,είναι πολύ μετριοπαθές και κρύο σχετικά με αυτές.Βέβαια,δεν έχουν βγει ακόμα Δρόμος και Κλιντ,οπότε...

academy είπε...

Γι αυτό σου λέω...κάτσε να δούμε...!:) Eχουμε...Δρόμο μπροστά μας(αν και οι κριτικές ήταν μέτριες,κλάψ!).

fvasileiou είπε...

Πολύ το χάρηκα για τον Christoph Waltz. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το τοπιο ξεκαθαρίζει: Σε λίγες μέρες αναμένεται ο οδοστρωτήρας Avatar.
Κι ο Σκορσέζε θα προβάλει το θριλερ του πριν τα Όσκαρ;

academy είπε...

Ο Σκορσέζε πήρε παράταση για μάρτιο!!!Το σκεφτόμουν και εγώ εάν θα λειτυργήσει ως οδοστρωτήρας το Avatar.Και το nine βέβαια...Για να δούμε...

lt.aldo raine είπε...

με αρέσει που ξεχνάτε εντελώς την κορδέλα:P

και για τον νέο clint η κριτικές είναι μέτριες...όπως και για nine brothers και l.bones.

βλέπω προωθούνε πολύ καλά την Carey Mulligan.

α και μην ξεχνάτε το Bright Star.

Kika είπε...

Εγώ φέτος πιστεύω ότι θα είναι καλή χρονιά. Μου αρέσουν αρκετά trailers ταινιών. Αναμένω καλά για το Up in the Air, τη Λευκή Κορδέλα , το Precious, το Inglourious Basterds, το Νιne. Επίσης το Α Single Man δεν ξέρω αλλά το πιστεύω πολύ. θα δείξει.

academy είπε...

lt alto η κορδέλα προβλέπω να μήν το καταφέρνει!Οσο για την Mulligan φοβερό hype όμως όντως είναι πολύ καλή στο An Education.
Kika εσύ είσαι με το A single Man to ξέρουμε!
Το Avatar να δούμε άν θα φέρει τα πάνω κάτω.....

fvasileiou είπε...

Το τελευταίο (ή το προτελευταίο) "Empire" πάντως παρουσιάζει το Nine ως το μεγάλο φαβορί για τα Όσκαρ -ούτε Avatar, ούτε τίποτα άλλο.