Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Breaking News:Billy Crystal back as host to the Academy Awards.

''Θα παρουσιάσω τα Oscars για να σταματήσει η νεαρή κοπέλα να ρωτάει το όνομα μου στο φαρμακείο,όταν αγοράζω τα φάρμακα μου!''.
Με αυτή την απίστευτη δήλωση στο twitter του ,ο 63χρονος Billy Crystal αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει την φετινή απονομή των βραβείων Oscar.
Μετά την επεισοδιακή αναχώρηση του Eddie Murphy και του παραγωγού Ratner ο Crystal που είχε εκδηλώσει στην Ακαδημία την επιθυμία του να παρουσιάσει τα βραβεία κρίθηκε σαν την καλύτερη και όχι δεύτερη επιλογή.Η Ακαδημία πολύ καιρό ψάχνει τρόπους να κρατήσει τα oscars ''τηλεοπτικά ζωντανά''ποντάροντας σε ατυχή ζεύγη(Hathaway-Franco) αλλά και σε χιουμορίστες b class(Ratner-Murphy).Επειδή όμως το πάθημα είναι μάθημα,η επιστροφή στην δοκιμασμένη συνταγή ήταν αναπόφευκτη.
Για την Ιστορία ο Billy Crystal έχεο παρουσιάσει την τελετή οχτώ φορές.Η πρώτη φορά ήταν το 1990 όταν το ''Driving MissDaisy''κερδισε το best picture,συνέχισε μέχρι το 1993,επέστρεψε για δύο χρονιές το 1997 και το 1998 με τον ''Τιτανικό'',το 2000 και η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2004 με τον ''Αρχοντα των Δαχτυλιδιών'Η επιστροφή του βασιλιά''στο best picture.
Ο Billy Crystal είναι ένας εξαιρετικόςκωμικός και πλέον oscar icon.Welcome back Billy!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω!!! σπουδαίος, συμπαθέστατος κωμικός, και τί ωραίες παρουσιάσεις που έκανε, στα 90ς, όταν τα 'Οσκαρ άξιζαν να τα δεις!!...τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σούπα. Μπακ του μπείζικς λοιπόν!! καλό ΣΚ !!!

Stylianee είπε...

Ντάξει, οκ, εγώ προτιμούσα τον Πρίγκηπα του Μπελαίρ.

fvasileiou είπε...

Πραγματικά απορεί κανείς γιατί δεν τον έχουν καταστήσει μόνιμο παρουσιαστή των Όσκαρ...