Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πόσο ψηλά θα φτάσει το UP?


Γυαλί 3d και μπαλόνι κοραλί.

Το UP ήρθε και θα μείνει και έτσι πλέον ο Νέμο είναι υπερήφανος για τους συνεχιστές του σερί επιτυχιών της εταιρείας Pixar.

Ακούγεται πως θα προταθεί και στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας-κρίμα που το Finding Nemo και οι Απίθανοι δεν πρόλαβαν την προθυμία της ακαδημίας για 10 ταινίες στην κατηγορία best picture-του ευχόμαστε να φτάσει στην κορυφή.Εμείς το λατρέψαμε ήδη.

Δώστε προσοχή στο αριστουργηματικό πρώτο δεκάλεπτο με το μοντάζ και το voice over.

Στο τέλος της προβολής κρατήστε ενθύμιο τα 3d γυαλιά για να θυμάστε τον 78χρονο Κάρλ Φρέντικσεν.Μας βλέπω να τα φοράμε την βραδιά της απονομής.
Για να δείτε το trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=USpI6Jzl3No

6 σχόλια:

kika είπε...

Να ψάχνεις να βρείς προβολή 3D για να απολαύσεις την ταινία και να μην βρίσκεις!!!. Αν ξέρει κανείς που θα το δούμε 3d ας με ενημερώσει! Μεγάλη αδικία να καταστρέφονται έτσι τέτοιες ταινίες. Βλέπω ........ τα σκουπίδια σας τώρα και σε 3D το Ψήλα στον Ουρανό απλώς αγνοήθηκε,τρέξτε εκτός συνόρων για την προβολή.

academy είπε...

Βούρδουλας που τους χρειάζεται.Εχεις δίκιο Κίκα.Η εταιρία διανομής έχει οικονομικά προβλήματα μάλλον.Ετοίμασε βαλίτσες...Ευτυχώς η ταινία δεν εξαρτάται απόλυτα απο το 3d(οπως το Ice Age)οπότε...Ωραία η σπόντα για το Final Destination,to 3d τους έλειπε!!!!

BunnyDee είπε...

Όντως, κι εγώ έψαχνα 3D προβολή, αλλά βολεύτηκα με 2D αναγκαστικά... Πάντως, ναι, συγκινήθηκα και το λάτρεψα παρ' όλ' αυτά. ;Aντε, και καλώς να είναι το φετινό Ratatouille.

academy είπε...

Πολύ συγκίνηση mel έχεις απόλυτο δίκιο.Ανέβασε ψηλά τον πήχη το Up.

CineTV-world είπε...

Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά πιστεύετε πως είναι καλύτερο απ΄το Wall-E;

academy είπε...

Εξίσου καλό απλά στο UP το σενάριο είναι δουλεμένο...ψιλοβελονιά.Βέβαια το πρώτο μισάωρο του WALL-E δεν συγκρίνεται.....