Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

In memoriam-Patrick Swayze,The time of his life..


1952-2009.

5 σχόλια:

bauer24 είπε...

Είναι πολύ κρίμα να πεθαίνει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, αλλά δεν γίνεται να στεναχωρηθώ πραγματικά για κάποιον που ούτε τον ήξερα προσωπικά, ούτε ήμουν fan του... Αν στεναχωριόμασταν με κάθε θάνατο, θα παίρναμε όλοι αντικαταθλιπτικά τώρα... Μπορεί να ακούγεται κυνικό, αλλά είναι η αλήθεια.

costello είπε...

Συμφωνώ εν μέρει... Αλλά για κάποιον λόγο, επειδή ήταν της γενιάς μου, επειδή πάλευε τόσο καιρό την γαμοασθένεια, στενοχωρήθηκα.

bauer24 είπε...

Ε όχι και της γενιάς σου ρε W!!! 57-58 χρονών ήταν... Όσο για το ότι το πάλευε καιρό... σε αυτό έχεις δίκιο. Όπως είπα και στην αρχή: "Είναι πολύ κρίμα να πεθαίνει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος"...

academy είπε...

Ολοι όσοι ζήσαμε την περίοδο Dirty Dancing στεωαχωρεθήκαμε...Σαν ηθοποιός ήταν λίγο άτυχος με τις επιλογές του αλλα και πάλι ήταν πολύ δημοφιλής.Rest in peace Patrick.

bauer24 είπε...

Όχι όλοι... Και γω έζησα την περίοδο Dirty Dancing (28 χρονών είμαι), αλλά και πάλι δε στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα... Κάθε μέρα πεθαίνουν μικρά παιδιά από καρκίνο, αλλά δε στεναχωριόμαστε συχνά, ούτε τα σκεφτόμαστε κάθε μέρα... Ξαναλέω: Είναι πολύ κρίμα, αλλά ο πραγματικός πόνος είναι για την οικογένεια και τους φίλους του εκάστοτε νεκρού... Καλώς ή κακώς έτσι είναι.

ΥΓ: Συγγνώμη αν ακούγομαι πολύ κυνικός, αλλά έτσι είναι όντως.