Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Peace..Love...Taking Woodstock

Το είδαμε στις Νύχτες Πρεμιέρας και μας άρεσε.Είναι η νέα ταινία του Ang Lee 'Taking Woodstock'.Μακριά απο το 'Brokeback Mountain' και το 'Crouching Tiger...'αλλά πολύ κοντά στην σκηνοθετική ωριμότητα και στο συναίσθημα ο Ang Lee έκανε μια ωραιότατη ανάλαφρη κομεντί με background την διοργάνωση του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ που διοργανώθηκε ποτέ,το Woodstock.
Συμπαθέστατοι χαρακτήρες,φιλειρηνικά μηνύματα,χρώματα,ψυχεδέλεια και μια σκηνή ανθολογίας όταν ο Demetri Martin παίρνει το πρώτο του παραισθησιογόνο και αντικρύζει την λαοθάλασσα του φεστιβάλ.Η Imelda Staunton δίνει ρεσιτάλ ως φοβισμένη εβραία καταπιεστική-χρεωκοπημένη-ιδιοκτήτρια motel που θα έρθει αντιμέτωπη με τις ορδές των hippies.
Μπράβο Ang lee.Αν μπορούσες να μας μεταφέρεις πραγματικά πίσω για να ζούσαμε αυτό το φαινόμενο.....θα θέλαμε τους ήρωες σου για παρέα.
Βαθμολογία:***

4 σχόλια:

CineTV-world είπε...

"Αν μπορούσες να μας μεταφέρεις πραγματικά πίσω για να ζούσαμε αυτό το φαινόμενο..."

Συμφωνώ απόλυτα... ;)

Kika είπε...

Το είδαμε και μας άρεσε πραγματικά!!!
Ο Ang Lee κατάφερε να μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία το φαινόμενο του φεστιβάλ. Ζηλέψαμε λίγο που δεν έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο. Συμφωνώ CINE ACADEMY για την σκήνη που ο Martin υπνωτισμένος μπλέκεται μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων.

side13 είπε...

δεν προκειται να το δω

academy είπε...

εσύ θα χάσεις...