Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

The Imaginarium of....Terry Gilliam

Είναι αλήθεια?Ο Terry Gilliam είναι πάλι σε φόρμα?Το ''The Imaginarium of Doctor Parnassus"είναι απο τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονίας και σηματοδοτεί το comeback του Terry Gilliam στα γνωστά του και αγαπημένα μας μέρη.Συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο του ''Βrazil'' και του ντελιριακού ''The adventures οf Baron Munchausen'',και οδηγεί τους
Johnny Depp,Heath Ledger(στον τελευταίο του ρόλο),Colin Farrell,Christopher Plummer,Jude Law,Lily Cole και Tom Waits σε ένα θαυμαστό κινηματογραφικό σύμπαν.
Το trailer μας ενθουσίασε,στις Κάννες οι πιστοί του Gilliam μίλησαν για την καλύτερη ταινία του μετά το ''Twelve Monkeys''.
Clue:music composed by Mychael Danna..
Στην Ελλάδα 26/11.

Δείτε το Trailer ξανά...και ξανά....και ξανά....:http://www.youtube.com/watch?v=6jU3AimFaz0

6 σχόλια:

BunnyDee είπε...

Αγάπη.

Είμαι απ' τα λίγα άτομα που υποστήριζαν τον Gilliam κι όταν 'ο κόσμος' δεν τον πήγαινε, και είμαι στους πολλούς, έχω παρατηρήσει, που ονομάζουν το Brazil του ως 'αγαπημένη τους ταινία', εφόσον ερωτηθούν.

Και είναι 'η τελευταία ταινία όπου παίζει ο Heath Ledger' (και άλλη μία όπου παίζει ο Christopher Plummer φέτος). Ελπίζω αυτό από μόνο του να πιάσει τόπο, επειδή η γκαντεμιά αυτού του ανθρώπου είναι χωρίς προηγούμενο (όχι ότι δε φταίει κι ο ίδιος, δηλαδή), και να του επιτρέψει να κάνει, εν τέλει, το The adventures οf Baron Munchausen, που ξαναπροσπαθεί, λέει, τώρα.

academy είπε...

Η γρουσουζιά που τον στοίχειωνε μετά τον Δον Κιχώτη μάλλον φευγει σιγά-σιγά!

BunnyDee είπε...

Μα δεν περιοριζόταν εκεί, είναι η αλήθεια. Εκεί απλά αποφάσισε να το κάνει ταινία, επειδή τα είχε δει όλα... (πιστεύω ότι φταίει ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό είναι άλλο... οι καλλιτέχνες δικαιολογούνται, αν αξίζουν, να είναι άχρηστοι στους κανόνες και τη λειτουργία της 'αληθινής ζωής', πιστεύω).

CineTV-world είπε...

Αν δεν είναι κι αυτό ταινιάρα, δεν πρόκειται να ξανακάνει πραγματικά καλή ταινία...

academy είπε...

Πάντως έχει κολήσει με εκείνο το project του Δον ΚΙΧΏΤΗ.Τώρα πάλι ετοιμάζει αυτό ''The Man Who Killed Don Quixote (2011) (pre-production)''.Δεν θα ησυχάσει εάν δεν το ολοκληρώσει....

CineTV-world είπε...

Χωρίς τον Depp όμως...