Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Golden Globes Awards Today.Ricky Gervais is ready!

Με το NBC να έχει ήδη ανακοινώσει πως η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα μεταδίδεται Live αλλά με 7 δευτερόλέπτα καθυστέρησης για να προλάβουν τον οικοδεσπότη Ricky Gervais απο τις φονικές του ατάκες-δηλητήριο προς τους stars του Hollywood,έφθασε η ώρα για να δούμε ποιές ταινίες θα πάρουν το σίγουρο πλέον εισιτήριο για τις υποψηφιότητες των Oscar.
Με κλειδωμένο μόνο το The Artist στην καλύτερη ταινία και με την Meryl Streep να κονταροχτυπιέται με την Viola Davis οι Χρυσές Σφαίρες όπως και κάθε χρόνο μας προειδοποιούν πώς όλα ακόμα είναι πιθανά.
Θυμηθείτε τα περσινά του σχόλια στο παρακάτω video.....

4 σχόλια:

Philip Winter είπε...

Σαρωτικός ο Ρίκι!
Το "The Artist" το είδα πρόσφατα και το βρήκα αρκετά καλό. Μαγική, νοσταλγική, αλλά με κανένα ίχνος σεναριακής πρωτοτυπίας (όλα τα έχουμε ξαναδεί).
Στην κατηγορία "Κωμωδία ~ Μιούζικαλ" υποστηρίζω το "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" το οποίο λάτρεψα.
Από την κατηγορία "Δράμα" έχω δει μόνο τον Κλούνεϊ, όποτε δεν μπορώ να έχω άποψη. Παρ'όλα αυτά, φτώχη υποψιάζομαι πως θα είναι.
Στην κατηγορία του αντρικού δραματικού ρόλου, θέλω να το πάρει ο Φασμπέντερ αν και δεν τον έχω δει.
Στον αντρικό κωμικό ρόλο με τα 1000 Ζαν Ντιζαρντέν. Έξοχος.
Όσον αφορά τις κυρίες ακούστηκαν τα καλύτερα για Στριπ, Κλόουζ, Ουίλιαμς, αλλά υποστηρίζω την Τίλντα.
Στη σκηνοθεσία, τώρα, έχω δει έναν ευρηματικό Χαζαναβίσιους, έναν συμπαθητικό Κλούνεϊ και έναν απίστευτο Γούντι Άλεν που θα ήθελα να φύγει με το βραβείο.
Και σενάριο τον Γούντι θέλω. Ελάτε τώρα! Φοβερή σύλληψη η συγκεκριμένη ιδέα.
Στην ξενόγλωσση κατηγορία έχουμε αξιόλογες δουλειές. Καλοί οι Νταρντέν (μια μικρή απογοήτευση για μένα, αλλά αξιοπρεπείς όπως πάντα), ιδιοφυής ο Αλμοδόβαρ και αριστουργηματικός ο Φαραντί με το Χωρισμό του. Αν και ο Καουρισμάκι, φέτος, ήταν ο καλύτερος απ'όλους (αδικία, άξιζε μια υποψηφιότητα).
Και animation το Rango!
Αυτά!
Αντε να δουμε αποτελεσματα!

academy είπε...

Hulot τι κάνεις?Εκτενέστατη η ανάλυση σου.
Ψηφίζω Artist δαγκωτό και για τα υπόλοιπα επειδή είναι Σφαίρες αφήνω την ένωση ανταποκριτών να το καννιβαλίσουν και να δώσουν ότι να'ναι(που θα το κάνουν είμαι σίγουρος).

cinePANikOS είπε...

Δαγκωτό και εγώ Artist και για δράμα Απόγονοι!! Φυσικά Go Meryl go Meryl!! Είδα προχθές και την ταινία η οποία ήταν μέτρια αλλά η Μεριλ αξεπέραστη!!

Έχουμε κανένα λινκ για να τα δούμε;; ή να κοιμηθώ και θα δω μόνο αύριο τα αποτελέσματα;; :)

academy είπε...

Καλύτερα κοιμήσου και δές αύριο την μονταριζμένη έκδοση του NBC....