Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Be the First:Fresh Images for Tim Burton's ''Dark Shadows''.

Βασισμένο στην cult gothic σαπουνόπερα ''Dark Shadows'' του 1966 και διάρκειας 6 χρόνων παρακαλώ,η νέα ταινία του Tim Burton αποτελεί μία απο τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2012.Η Warner έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές ταινίας,τον Johnny Depp στον ρόλο του Barnabus Collins και της Michelle Pfeiffer στον ρόλο της Elizabeth Collins.
Η ιστορία της ταινίας?Αφηγείται την επιστροφή του Barnabus Collins,δύο αιώνες μετά την βίαιη μεταμόρφωση του σε βρυκόλακα και αφού αναγκάστηκε να θαφτεί ζωντανός,για να βρει την έπαυλη της οικογένειας και τους απογόνους του σε παρακμή.
Ο Tim Burton σε γνώριμα εδάφη λοιπόν,το cast είναι all star including Helena Bonham Carter και δεν έχουμε να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο.
Προς το παρόν ανατρέξτε να βρείτε τα σπάνια επεισόδια της original σειράς του 1966 απο την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο video που ακολουθεί.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε τον νέο Τιμ Μπέρτον λοιπόν ;-))))


καλή Κυριακή Ακάντεμυ ;-)))

academy είπε...

Geia sou Irini.Και καλά κάνεις και τον αναμένεις!

Hulot είπε...

Ανυπομονώ!!! :-)

Eλπίζω, όμως, να δω Μπάρτον και όχι ηθικοπλαστική πατάτα όπως η "Αλίκη" του. Κατέστρεψε ένα λογοτεχνικό αριστούργημα φαντασίας.
Αν και, γενικά, τον λατρεύω.

academy είπε...

Πιστεύω να βρεί τον παλιό καλό σκοτεινό εαυτό του.Οι φωτό τουλάχιστον κάτι τέτοιο δείχνουν