Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Venice Film Festival:Mostra with Madonna!

Είπε και η Madonna να ξεκινήσει το comeback της και αυτή την φορά στο διάβα της βρέθηκε το Φεστιβάλ Βενετίας και η νέα της σκηνοθετική δουλειά ''W.E''.
Μπορεί να έκλεψε τα φλάς της δημοσιότητας δεν κατάφερε όμως να κλέψει και την εύνοια των κριτικών που άν και είχαν την καλή πρόθεση δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν σχόλια του τύπου''Ας ξαναγυρίσει σε περιοδεία ωστε να μην έχει χρόνο να σκηνοθετήσει ταινία....''καθώς και ''....η Madonna δεν έχει κάν το ταλέντο να κάνει έστω μια κακή ταινία που να είναι αξιοσημείωτη(συγκρίνοντας το Snake on a Plane,Showgirls και άλλα b movies)...''.Υπήρξαν όμως και κριτικοί που το λάτρεψαν...Τι σημαίνει αυτό?
Κλασσική Madonna κλασσική επιτυχία.Ταινία που διχάζει κριτικούς σημαίνει για τους Weinstein μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο Box Office.Αυτό δεν είναι και η επιθυμία της Madonna?Η μήπως να καταξιωθεί και ως σκηνοθέτιδα?Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Photograph: Venturelli/WireImage.

7 σχόλια:

Eskli είπε...

Μάλιστα. Πολύ με ενοχλεί όταν οι σταρς της μουσικής βιομηχανίας μπαίνουν στον κινηματογράφο ή σε οποιαδήποτε άλλη τέχνη εκμεταλλευόμενοι μόνο και μόνο το όνομα και τη φήμη τους. Δεν λέω, μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις με ανθρώπους που έχουν ταλέντο αλλά συγκεκριμένα στην περίπτωση της Μαντόνας στέκομαι επιφυλακτική.

Philip Winter είπε...

+10000... στο σχόλιο της Eskli.
Και το χειρότερο είναι πως αυτές οι ταινίες παίρνουν παντού διανομή ΜΟΝΟ λόγω ονόματος. Ενώ αν είσαι κανένας άσημος και "ανώνυμος" Έλληνας (π.χ.) σκηνοθέτης και κανείς ανώτερη ταινία....
Ε, ΡΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ Η ΒΕΝΕΤΙΑ!!!!
Την καλησπέρα μου, Ακαντεμι - αύριο περιμένουμε νέα από ΑΛΠΕΙΣ !

academy είπε...

Eskli ξεκίνα σταυροφορία ''Εξω οι pop stars απο το σινεμά''.Το CineAcademy θα είναι χορηγός.

academy είπε...

Είδες η Βενετία Hulot?Συναγωνίζονται πλέον τις Κάννες απο εκεί που ήταν φεστιβάλ πιο συγκρατημένο σε star system.
Αντε να δούμε και ο Λάνθιμος...

Leviathan είπε...

maresei i madonna alla as afisei tis tainies :) kalisperaaaa! :)

academy είπε...

Levi οτι και να της πείς...εκεί επιμένει...Αφού δεν της έκατσε και σαν ηθοποιός 3 χρόνια τώρα το προσπαθεί ως σκηνοθέτης.

cinePANikOS είπε...

Συμφωνώ με όλους!! Έλεος πια!! Τα είδε σκούρα στην μουσική βιομηχνία και το γύρισε στην σκηνοθεσία;;
Για να σκηνοθετήσεις μια ταινία, πρέπει κάτι να θέλεις να πεις, να δείξεις όχι επειδή δεν έχεις πατήσει ποτέ το κόκκινο χαλί ενός φεστιβάλ να κάνεις μια ταινία.
Avademy περιμένω εντυπώσεις από Άλπεις!!!!