Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Venice Film Festival:Mostra with Tinker Tailor Soldier Spy and Al Pacino.


Ο Θρύλος Al Pacino και το ημιντοκυμαντερίστικο ''Wilde Salome''έκαναν εχτές την εμφάνιση τους στην ηλιόλουστη Βενετία.Το γεγονός πήρε μεγαλύτερη διάσταση εφόσον ο Al Pacino(71)βραβεύτηκε απο το φεστιβάλ για την συνολική του προσφορά στο σινεμά.Ο ίδιος μίλησε με άπταιστα ιταλικά και δήλωσε πως εδώ και 25 χρόνια είναι ερωτευμένος με τις ταινίες ενώ πρίν απλά ήταν ηθοποιός.Δήλωσε επίσης πως γνωρίζει πως είναι να είναι κάποιος μεγάλος σκηνοθέτης και πως σίγουρα ο ίδιος δεν είναι.


Απο την άλλη οι κριτικοί παραληρούν ακόμα απο την προβολή της πολυαναμένόμενης ταινίας του Tomas Alfredson ''Tinker Tailor Soldier Spy'' βασισμένο στο πολύπλοκο βιβλίο του John Le Carre.Ο Xan Brooks της Guardian δήλωσε ''...εδώ και τώρα,είναι η ταινία που πρέπει να κερδίσει στο Φεστιβάλ..'',ο David Gritten της Telegraph ''....είναι ένας θρίαμβος,γεμάτο απο βρετανούς ηθοποιούς στα καλύτερα τους...''.
Πολύ καιρό έχουμε να δούμε αντιδράσεις τέτοιου είδους και μάλλον αυτο το visually stylish thriller θα είναι και η ταινία του Φεστιβάλ.Μήπως και της χρονιάς?


3 σχόλια:

Leviathan είπε...

to deutero fainetai na einai poli endiaferon :) kali evdomada!

academy είπε...

Καλή εβδομάδα Levi.Εγώ μυρίζομαι και ταινία της χρονιάς ίσως...

cinePANikOS είπε...

Ανυπομονώώώώώώ!!!! Άντε να αρχίζουν σιγα-σιγα η πρεμιέρες και στην Ελλάδα!! Ελπίζω το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης να μας φέρει νωρίς κάποιες πολυαναμενόμενες ταινίες!!
thanks Academy!!