Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Be the first:Fresh Trailer for Steven Soderbergh's''Contagion''.



Να αναφωνήσουμε όλοι ''ζήτω''που ο Steven Soderbergh κατάφερε να ξέπεράσει το σκηνοθετικό τέλμα που είχε πέσει τα τελευταία χρόνια και το ''Contagion''η νέα του ταινία είναι ένα πο τα πλέον αναμενόμενα project της σεζόν.Το trailer μας θυμίζει όλα αυτά που αγαπήσαμε στον βραβευμένο με oscar σκηνοθέτη του Traffic:Ατμόσφαιρα,χρωματιστή μπλέ και σέπια φωτογραφία,μουσική του Cliff Martinez και ένα all star cast που θα ζήλευαν πολλοί σκηνοθέτες.Δεν ξέρω εάν θα είναι απλά μια καλή ταινία ή μια ταινία oscar contender το σίγουρο είναι οτι τα trailer της σεζόν είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο!!Δεθείτε...

7 σχόλια:

Philip Winter είπε...

Σότεμπεργκ;;; Μακριά από εμάς ...
Μετά από το υποτονικό αίσχος με την πορνοστάρ και την χοντροκομμένη καρικατούρα με τον Ντέιμον, μου φαίνεται, ότι δύσκολα θα ξαναδώ ταινία του. Καλύτερα ναξαναδώ το "Traffic".

lt.aldo raine είπε...

e nai ti na mas pei o Soderbergh mprosta ston giganta Nanni Moretti...

to The Girlfriend Experience einai tainiara.

academy είπε...

Αντιδράσεις βλέπω...
Ηulot μην χάνεις την ΄πίστη σου στον Steven.Οντως οι δύο τελευταίες ταινίες του προσωπικά τις βρήκα τόσο αδιάφορες που θα τις χαρακτήριζα κακές.Είδα και αυτό το Trailer και αναπτερώθηκαν λίγο οι ελπίδες μου...

academy είπε...

Lt Aldo τι γίνεται?
Σωστό και αυτό τι να μας πεί...χαχα!Μήν μου θυμίζεις Μορέτι πόσος καιρός πέρασε απο τότε που είδαν στις Κάννες την τελευταία του ταινία?Ακόμα μου λένε πως βαριούνται!
Σου άρεσε η Sasha Grey έτσι...???

Philip Winter είπε...

Η λέξη "γίγαντας" είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει το ειλικρινές, σαρκαστικό και μεγάλο σινεμά του ιδιοφυούς Νάνι Μορέτι!

Σιγά τον Σόντεμπεργκ...

academy είπε...

Απαπαπα....μα τέτοια πόρωση για τον ΄κάνω νάνι με τον Νάνι Μορέτι...??

Leviathan είπε...

μ' άρεσε πολύ το τρέιλερ! και τι καστ! καλή εβδομάδα! :-)