Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Cannes Movie Review''Melancholia'' η αλλιώς πως ο Trier κατάφερε πάλι να αναστατώσει το Φεστιβάλ!

Προβλήθηκε και το ''Melancholia''του Trier ''μία όμορφη ταινία για την συντέλεια του κόσμου''όπως την αποκαλέι ο ίδιος ο σκηνοθέτης.Η ταινία 'αφησε ανάμικτες εντυπώσεις-όπως όλες οι ταινίες του Trier-πολλοί μίλησαν και για συνέχεια της κατάθλιψης του σκηνοθέτη.Αρκετοί είπαν οτι βαρέθηκαν και πως η χρήση μουσικής υπόκρουσης Wagner κάνει ακόμα πιο βαρετό το όλο εγχείρημα!
Εκεί όμως που δημιουργήθηκε το σκάνδαλο ήταν η press conference,όπου ο Trier ξεστόμισε 2-3 ατάκες περί εβραίων αστειευόμενος βέβαια,όπως ...''Πάντα ήθελα να είμαι εβραίος αλλά στην πραγματικότητα είμαι Ναζί...'' και ''...το Ισραήλ είναι pain in the ass....και καταλαβαίνω τον Χίτλερ...''.Επίσης έριξε και λίγο φαρμάκι για την Sussane Bier(Μετά τον Γάμο,Ισως Αυριο).Φυσικά δημιουργήθηκε κομφούζιο οι διοργανωτές θορυβήθηκαν με αποτέλεσμα ώρες αργότερα ο ίδιος σε ειδική ανακοίνωση να ζητήσει συγνώμη από όσους προσβλήθηκαν απο τα λόγια του τονίζοντας πως ούτε Ναζί είναι ούτε ρατσιστής....
Το video λέει την αλήθεια....

12 σχόλια:

mahler76 είπε...

αααααα ακούγεται Wagner???? I am so fucking there!!!!

όσο για τις πίπες που λέει για να κάνει ντόρο και να πουλήσει την ταινία του δεν θα μπώ κάν στον κόπο να τις σχολιάσω. Αν έχει πάντως τα αρχίδια ας κάνει τις δηλώσεις επί Αμερικανικού εδάφους χαχαχαχα

alex είπε...

"Maybe it's crap", είπε επίσης αναφερόμενος στην ταινία του...

Κατα τα άλλα, η ταινία mixed reviews έχει προς το παρόν και ο φοίνικας απομακρύνεται..Όσον αφορά τα στοιχήματα τουλάχιστον, όπου φαβορί είναι το δέντρο και το anatolia του τούρκου.

Philip Winter είπε...

Xμμμ .... "Αντίχριστο" μυρίζομαι και ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου!

(Άσχετο: Ο Αλμοδοβάρ έκανε πρεμιέρα;)

mahler76 είπε...

@Monsieur Hulot
όταν ο καλλιτέχνης προσπαθεί με τέτοιου είδους τερτίπια να δημιουργήσει ντόρο για το έργο του, τότε το καλλιτέχνημα μάλλον δεν λέει και πολλά. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η ιστορία.

academy είπε...

mahler language please!!!
Είμαι fan του Trier οπότε δεν μπορώ να τον κακολογήσω για τίποτα.Στο κάτω κάτω είναι και λίγο απο την κατάθλιψη η σύγχιση που έχει...

academy είπε...

Alex ναί δεν υπάρχει περίπτωση για δεύτερο φοίνικα...

academy είπε...

Hulot η αισθητική έχεις δίκιο θυμίζει Αντίχριστο αλλά είπαν πως απέχει μακράν δηλαδή δεν έχει τις σκηνές σοκ της προηγούμενης ταινίας.
Almodovar soon!

mahler76 είπε...

Αφενώς δεν πιστεύω στην κατάθλιψη, αφετέρου όταν κάποιος λέει τέτοιες μπαρούφες και σεμνός ήμουν.

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

Εγώ είμαι ενθουσιασμένος, πάντως. :)

mahler76 είπε...

@Σ.Π.Ρ.
είναι που είσαι μικρός και ενθουσιάζεσαι με τα πυροτεχνήματα.

Ανώνυμος είπε...

re mahler γιατι μισεις trier τόσο πολύ? :P

mahler76 είπε...

ποιος είπε πως μισώ Τρίερ? ίσα ίσα που κάποτε ήταν απο τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ την δηθενιά του στύλ το παίζω Ναζί και βρίζω τους Εβραίους για να παιχτώ στην τηλεόραση. Σόρι αλλά αυτά είναι φτηνά κόλπα για ιθαγενείς και όταν σε αυτά καταφεύγει ένας κάποτε αγαπημένος καλλιτέχνης τότε με στενοχωρεί ιδιαίτερα και για αυτό τον κράζω.