Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Trailer From The Past...This is Classic!!!

2000.O αγαπημένος Mike Figgis επιχειρεί να διευρύνει τα όρια του κινηματογράφου και των ταινιών με εξαιρετικό αποτέλεσμα.Χωρίζει την οθόνη στα τέσσερα και με εξαιρετικά μονόπλανα δημιουργεί το ''Timecode''.Πειραματικό σινεμά ναί,με νόημα και με απίστευτη δύναμη,αλλά και με εξαιρετικές ερμηνείες ενός all star cast,Jeanne Tripplehorn,Holly Hunter,Salma Hayek,Saffron Burrows,Stellan Skargard που είχαν εντολή απο τον Figgis όχι μόνο να αυτοσχεδιάζουν αλλά να εξερευνήσουν άγνωστα μονοπάτια στις μέχρι τότε δουλειές τους.
Καταδικασμένο εδώ στην Ελλάδα,προβλήθηκε μόνο στο Φεστιβάλ του Σινεμά ''Νύχτες Πρεμιέρας''το 2001.Μια ταινία που σε καμμία περίπτωση δεν λειτουργεί το ίδιο στην μικρή οθόνη και όπως λέει και το tagline...εάν νοιάζεσαι για το σινεμά πρέπει να δείς το ''Timecode''.Ανακάλυψε το.....

2 σχόλια:

Kika είπε...

Αν και δεν την έχω δει την συγκεκριμένη ταινία τι να πει κανείς για τον Figgis πραγματικά πολύ ωραίος σκηνοθέτης. Τώρα τελευταία στα μεταμεσονύχτια πέτυχα και το "One night stand" στην tv, τι ωραιά ταινία!

Leviathan είπε...

a oute kai ego tin exo dei...mallon prepei amesa :) kalinixta! :)