Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Oscar Contenders:Trailer for ''The Kings Speech''.


Είναι το απόλυτο φαβορί στην μέχρι τώρα προoscarική περίοδο που διανύουμε.Ημερομηνία εξόδου στην Αμερική 10 Δεκεμβρίου.Ο Colin Firth με φρέσκια ακόμα την περυσινή υποψηφιότητα του Single Man.H Helena Bonham Carter σε κοστούμι εποχής που αγαπάμε να την βλέπουμε.Ο Geoffrey Rush oscar winner σε β'ρόλο.''The King's Speech''του ραγδαία ανερχόμενου Αγγλου Tom Hooper.Αληθινή ιστορία,πολιτικό και κοινωνιολογικό background,ερμηνείες που απο μακριά φωνάζουν ''βραβείο''.Προσθέστε τον Alexander Desplat στην μουσική και την Jenny Beavan(oscar για το Α room with a view).Δείτε το trailer και αρχίστε να ποντάρετε για τις υποψηφιότητες!!Καλως σας ξαναβρήκα!!!!

4 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Καλωσόρισες!
Πιστεύω ότι τα είπες όλα εσύ, γι' αυτό δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

Το τρέιλερ μου άρεσε αρκετά. Πάντως κάτι μου λέει ότι θα είναι εξαιρετική ταινία, αν και δεν είναι από τα είδη που τρελαίνομαι.

academy είπε...

Περιμένω να δώ μια πολύ καλή ταινία αλλά και με ουσία και όχι ένα καλογυαλισμένο ιστορικό δράμα εποχής.Καλωσεβρήκα argiris!!

King Ink είπε...

Hello hello...
μακάρι να είναι όντως τόσο καλό όσο φαίνεται. Ο Firth πάντως και η Helena είναι μια εγγύηση για μένα. Τον Hooper δεν τον ξέρω και δεν έχω δει καμιά ταινία του αλλά βλέπω ότι είναι πίσω από το εξαιρετικό, από ό,τι λεν οι μαρτυρίες john Adams. Aν τα προσθέσω όλα αυτά... δεν μπορεί, θα το δούμε στην απονομή

argiris-cinefil είπε...

Κι εγώ αυτό ακριβώς περιμένω...