Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Fresh Trailer For ''The Illusionist''


Απο τον Sylvain Chomet που ακόμα παραμιλάμε με το εξαιρετικό ΄΄Τρίο της Μπελβίλ΄΄,έρχεται το ''The Illusionist''.Mε βραβεία και εξαιρετικές κριτικές στις...αποσκευές του είναι το απόλυτο outsider animation που θα απειλήσει στα oscar το ''Toy Story 3''.Βασισμένο σε ένα αρχικό σενάριο του Ζάκ Τατί(το οποίο γράφτηκε το 1956 ως μια προσωπική επιστολή προς την αποξενωμένη, μεγαλύτερη κόρη του)αυτό το νοσταλγικό σχεδόν βουβό animation αποτελεί μία απο τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.Μπορεί το 2004 να ήταν η χρονιά του ''...Νέμο''φέτος όμως έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.
Το trailer είναι απλά εξαιρετικό!΄Χριστούγεννα στις Η.Π.Α,υπολογίζω αρχές Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

11 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Όντως καταπληκτικό το τρέιλερ. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρά του η οποία σου έβγαζε κάτι το νοσταλγικό, το παλιό, με άλλα λόγια μια μαγεία. Αν και το ΄΄Τρίο της Μπελβίλ΄΄ δεν με είχε ενθουσιάσει...

academy είπε...

Δεν σου άρεσε η Μπελβίλ ε?Εγω είχα εκστασιαστεί.Και με το soundtrack επίσης.
Τώρα με αυτό πιστευω πως θα πάει λίγο παραπέρα.

argiris-cinefil είπε...

Όχι μου άρεσε (3: Καλή), απλά όπως είπα και προηγουμένως δεν με είχε ενθουσιάσει...
Και φέτος βλέπω ότι δεν θα έχει καμία ελπίδα γιατί θα πέσει πάνω στο "Toy Story 3" όπου ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το franchise για την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού...

academy είπε...

Οντως!Να χάσει η Pixar oscar?Θα είναι μεγάλο πλήγμα...Δεν θα το επιτρέψουν!!!Οχι πως δεν ήταν καλό το Toy Story 3 θα είναι το μοναδικό sequel animation που βραβευεται ή μου φαίνεται??

Leviathan είπε...

mare to trailer...vevaia to toy story 3 8a kerdisei de to sizito :) :)kalispera!

academy είπε...

Levi o ορκισμένος οπαδός της Disney και της Pixar!H γνώμη σου μετράει απόλυτα στα animation Levi διότι βλέπεις τα άπαντα!!!!Αφού βρήκες και είδες το Secret Of Kells τι να πώ??

Annie_Hall είπε...

Πάρα πάρα πολύ όμορφο. Δεν μπορούσα να περιμένω όμως κάτι λιγότερο από το δημιουργό του υπέροχου Τρίο!

Philip Winter είπε...

Περιμενω με τεραστια ανυπομονησια!!Ειναι στην κορυφη της λιστας μου με τιτλο "Ταινιες που θελω να δω οπωσδηποτε τη σεζον 2010-2011.Αφου ειμαι ο Ιλο!!!Εγω, παντως, ευχομαι να παρει Οσκαρ καλυτερης ξενογλωσσης ταινιας, καλυτερης ταινιας κινουμενων σχεδιων και καλυτερης ταινιας!!!Το τρειλερ υπεροχο!Το Τριο (4-4,5/5) ειναι ταινιαρα.

ΥΓ:Προσεξα πως εχουν αφαιρεσει απο τον Ιλο την πιπα που καπνιζε.Πολυ σωστο, γιατι την ταινια την παρακολουθουν και παιδια.

academy είπε...

Monsieur Hulot βρήκες την ταινία σου για εφέτος!!!!

Leviathan είπε...

ta kinoumena itan apo pada megali mou latreia!!! :) kalisperaaaa kai kali evdomada!!! a kai ta eipame gia to toy story 3! xexe! kiss!

Simply Burgman είπε...

Καμία σχέση με τον μάγο του Αιζενχάιμ,ε;;:Ρ