Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Be The First:First Trailer for ''Certified Copy''

Απο τις Κάννες η ταινία του Αμπάς Κιαροστάμι μας είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση.Μετά ήρθε το βραβείο της Binoche και τώρα ήρθε και το ολοκαίνουργιο Trailer για να μας ανοίξει περισότερο την όρεξη για αυτό το μικρό διαμαντάκι.Η Τοσκάνη κινηματογραφημένη με ατμόσφαιρα και ψυχή και όχι σαν Χολυγουντιανή καρτ-ποστάλ.''Certified Copy''...χωρίς αντιγραφές παρακαλώ!

9 σχόλια:

Leviathan είπε...

maresei poli i Binoche!! kalisperaaaa! :)

academy είπε...

Και εδώ θα την λατρέψεις κάτι μου λέει!!

Kika είπε...

Και εμένα μου αρέσει πολύ η Binoche αλλά μου άρεσε γενικά και η ατμόσφαιρα που βγάζει το trailer της ταινίας, ρομαντισμό με φόντο την υπέροχη Τοσκάνη.

academy είπε...

Σε βλέπω σύντομα για ρεπορτάζ στην Τοσκάνη δαιμόνια Kika!

Simply Burgman είπε...

Ω,πολύ ωραία και γοητευτική η Ιουλιέτα! Επίσης, μου αρέσει πολύ η Τοσκάνη σαν περιοχή και όλο αυτό που είδα μου θύμισε λίγο από Sideways, με τα κρασιά και την γλυκόπρικη ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον φαίνεται!

academy είπε...

ΑΑααα sideways...!Ti μου θύμισες...θεικό!

Leviathan είπε...

8a ti latrepso de to sizito...exo teaser ekplixi sto directors cut...ameeee :) kalo weekend! :)

Simply Burgman είπε...

Εξαιρετική ταινία το Πλαγίως, ειδικά αν σου αρέσει το καλό κρασί!

Εμένα αυτός ο σκηνοθέτης γιατί μου θυμίζει κάτι από συντηρητικό, κάτι από χημική ουσία..;Μάλλον θα μου φέρνει στο νου το αραβικό κόμι ή το σταμινικό οξύ!:ρ

academy είπε...

Δεν το συζητάω για το Sideways!!To είχα αγαπήσει πολύ.
Τώρα κοίτα faunt!Me τον Κιαροστάμι και εγ΄ω δεν τα πολυ πάω καλά,μην σου πώ καθόλου καλά αλλά εδώ μάλλον είχε έμπνευση για κάτι πιο ανθρώπινο και κινηματογραφικά προσιτό οπότε μου κάνει σε καλό!!