Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Scenes From The Past...This is Classic!!!


1991.Λίγα Χρόνια Πρίν το εξαιρετικό''Βλέμμα του Οδυσσέα'' και τον μετέπειτα Φοίνικα για το ''Αιωνιότητα και μιά μέρα'' ο δικός μας και μοναδικός μας auter Θόδωρος Αγγελόπουλος μας μίλησε για την μελαγχολία στο τέλος του αιώνα,τα σύνορα,το τέλος και την αρχή μιάς μετέωρης εποχής.''Το Μετέωρο Βήμα Του Πελαργού''το αριστούργημα του σκηνοθέτη,αποδείχθηκε προφητικό.Η μουσική της Καραίνδρου θα σε βοηθήσει να κάνεις το βήμα και να περάσεις την γραμμή...!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω δει μόνο την εξαιρετική Αιωνιότητα, αλλά ο Οδυσσέας με ψιλοκούρασε...Θέλω να τον ψάξω κι άλλο, θεωρείται στους κορυφαίους του κόσμου,αλλοίμονο!!

Φοντ

academy είπε...

Και εγώ Φόντ κάνω ένα refresh αυτό τον καιρό.Είναι κορυφαίος όντως και έχει και εξαιρετικό επιτελείο συνεργατών!

Leviathan είπε...

ego pali den exo dei pote tainia tou...adi8eta exo tria apo ta soundtracks ton tainion tou, ton trion teleutaion...i karaindrou einai mageutiki! :) kali evdomada!! :)

jeune premier είπε...

όντως η μουσική της ταινίας είναι πολύ καλή!

Kika είπε...

Έχω δει μόνο το Βλέμμα του Οδυσσέα και φυσικά δεν έχω λόγια για τον Αγγελόπουλο και την μουσική της Καραίνδου. Σίγουρα θα το δω και το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού.

Mike είπε...

Υπεροχη ταινια και εκπληκτικη μουσικη, πραγματι!
2 ταινιες εχουν μεινει να δω απο Αγγελοπουλο, ο οποιος η αληθεια ειναι οτι κουραζει κατα σημεια, αλλα ειναι σκηνοθεταρα, ασυζητητι.

Για τους φιλους που θελουν να γνωρισουν το εργο του θα προτεινα οπωσδηποτε τις: Εκπομπη, Αναπαρασταση, ο Θιασος, ο Μεγαλεξανδρος, Μια αιωνιοτητα και μια μερα.