Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

The Music,The Music!!New Soundtracks.

Αφού όλος ο κινηματογραφικός κόσμος υπερηφανεύεται οτι το Hollywood βρήκε τον σωτήρα του στο πρόσωπο του Christopher Nolan,εμείς για άλλη μια φορά δίνουμε τα διαπιστευτήρια μας στον αγαπημένο μας Hans Zimmer για το score του Inception.


Τα χειρότερα έχουν ακουστεί για την νέα δημιουργία του- έχω να κάνω ταινία που να βλέπεται έστω πολλά χρόνια-Shyamalan ,The Last Airbender.O James Newton Howard δεν τον έχει προδώσει ποτέ και πάντα γράφει ωραιότατα scores για τις ταινίες του όπως και εδώ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που και το ευρύ κοινό θα μάθει πια τον Χριστοφοράραα, η αξία του οποίου ήταν προφανέστατη από την πρώτη-πρώτη του ταινία(Following).Και για μερικούς που μπορεί να βιαστούν κακοηθώς και να πούνε "με τόσα λεφτά κι εγ΄ωκάνω ταινιάρες" να υπνεθυμίσω ότι το κορυφαίο του αριστούργημα το έχει κάνει με ελάχιστο μπάτζετ σε ανεξάρτητη παραγωγή(βλ. ΜΕΜΕΝΤΟ)

Πώς μπορεί να κατέληξε τόσο κακός ο Νύχτας;;Θέλει πολλή προσπάθεια,ρε γαμώτο!!!

Φοντ

academy είπε...

Αγαπητέ Φόντ βλέπω φέτος τον αγαπημένο σου Χριστόφορο και με oscarάκι οπότε θα ζήσεις μεγάλες στιγμές.
Ο Νύχτας απο το κακό στο χειρότερο και χωρίς προσπάθεια παρακαλώ.Ακόμα και στο blockbuster τα έκανε χάλια!!

fvasileiou είπε...

O Zimmer γράφει μουσικές που υπηρετούν τις ταινίες που ντύνει, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τις ακούσω από μόνες τους. Το ίδιο έκανε με το Dark Knight (μου χαρίσανε το cd με το soundtrack κι αμφιβάλλω αν κατάφερα να το ακούσω έστω και μια φορά) το ίδιο και τώρα με το Inception. Το οποίο, παρεπιπτόντως, τώρα που ήμουν στο Λονδίνο ΕΤΡΕΞΑ να το δω: Εξαιρετική ταινία - γράφω δυο λόγια στο μπλογκ μου.

lt.aldo raine είπε...

''Χαίρομαι που και το ευρύ κοινό θα μάθει πια τον Χριστοφοράραα''

to euru koino ton kserei edw kai pollaaaa xronia:p

kai to aristourgima tou einai to prestige e!

academy είπε...

Fvasileiou για άκου και το Green Card του Zimmer.

lt aldo δεν ξέρω μου άρεσε πολύ το Prestige αλλά πιστευω οτι το αριστούργημα του θα είναι το Inception και μετά το Dark Knight.

fvasileiou είπε...

Τι να πεις για ένα σκηνοθέτη, που η πιο αδύναμη ταινία του είναι το (φοβερό και τρομερό) Insomnia... Και πράγματι το ευρύ κοινό χρόνια τώρα παρακολουθεί την δουλειά του Ν. κι ευτυχώς δηλαδή γιατί μόνο έτσι μπορεί και παίρνει τέτοιους απίστευτους προϋπολογισμούς.
Όμως υπάρχει κι ένα άλλο θετικό: Τα στούντιο μετά την επιτυχία του, εμπιστεύονται νέους σκηνοθέτες, που η δουλειά τους απέχει πολύ από την βιντεοκλιπάδικη σκηνοθεσία που (πίστευαν ότι) ταιριάζει στα blockbuster -ο M. Webb του (500) Days of Summer ανέλαβε τον επόμενο Spiderman.

Leviathan είπε...

oi dio sin8etes einai isos oi pio agapimenoi ever! latreuo ta score tous genikotera!...ta exo akousei kai ta dio auta kai maresan poli!!! kalo vradi :)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τεράστια ταινία το Inception, μεγαλείο ασύγκριτο. Και ο Zimmer σκόραρε το καλύτερό του εδώ και πολλά χρόνια, πώς να μην εμπνευστεί κανείς από ένα όραμα τέτοιου καλλιτέχνη;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τον Iνδό, αισθάνομαι την πρώτη απογοήτευση με το επερχόμενο φιλμ του. Για μένα; Μέχρι τώρα έχει μονάχα αριστουργήματα και μια αρκετά καλή ταινία.

academy είπε...

Το Lady In tHe Water για μένα απλά δεν βλεπόταν!!Τα άλλα είναι αρκετές καλές ταινίες!

Ανώνυμος είπε...

Καλά,όλοι το έχετε δει το Inception?!?!?Χαίρομαι όλοι πάντως που μιλάνε για ταινιάρα, ελπίζω να είναι και αριστούργημα!!

Πάντως, ως γνωστός φαν του Κ.Ν. ξεκάθαρα έχω το ΜΕΜΕΝΤΟ πιο ψηλά από όλα του! Η χειρότερη=λιγότερο καλή του, είναι το Insomnia(8/10) ενώ από εκεί και πέρα μιλάμε για αριστουργήματα και ταινιάρες μόνο!!

Πολύ ενδιαφέρον είναι το ότι σε όλες τις μη μπατμανικές ταινίες του, επιλέγει μονολεκτικούς τίτλους!(Στο "The Prestige" έχει κι ένα άρθρο, αλλά το νόημα δεν αλλάζει: χρησιμοποιεί μονολεκτικές περιεκτικές έννοιες για να μεταφέρει το στίγμα του)