Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Be The First:Sofia Copolla's brand new teaser ''The Bling Ring''.

Μπορεί η Sofia Copolla να τα έχει θαλασσώσει λίγο μετά το ''Lost In Translation'',αλλά επιμένει σταθερά στο ίδιο μοτίβο και στην ίδια σκηνοθετική ματιά.Εκνευριστικό?Μπορεί....αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα της να αφηγηθεί ωραίες ιστορίες με ωραίο τρόπο (Αυτόχειρες Παρθένοι).
Αγκαζάρει λοιπόν την Ερμιόνη του Harry Potter,Emma Watson και σκηνοθετεί το ''The Bling Ring'' και μάλιστα based on actual events!!Η Copolla τώρα ασχολείται και με real events?
Πραγματικά είναι η ιστορία μιας παρέας νεαρών γόνων πλούσιων οικογενειών του L.A,που ''άδειασαν'' τις ντουλάπες κινηματογραφικών fashionistas το 2008,προσπαθώντας να αποκτήσουν το styling των celebrities.H σύλληψη τους αποτέλεσε μεγάλη είδηση και προφανώς εξίταρε το κινηματογραφικό ένστικτο της Copolla.
Ας ελπίσουμε πως εκτός από ''ψώνια'',η Sofia Copolla έκανε και κάτι πιο ουσιαστικό΄.
Τσέκαρε το trailer....

1 σχόλιο:

argiris-cinefil είπε...

Δεν μου είπε και τίποτα το τρέιλερ. Πιο πολύ επιτηδευμένο μου φάνηκε παρά κάτι ουσιαστικό. Παίζει ωστόσο η Emma Watson που μου άρεσε πάρα πολύ στο εξαιρετικό "The Perks of Being a Wallflower". Όντως μετά το ''Lost In Translation'' τα έχει θαλασσώσει λίγο η κυρία Κόπολα.