Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ένοχες κινηματογραφικές απολαύσεις:H Bette Midler και το ''Big Business'.

Στην δεκαετία των '80's ο όρος κωμωδία στον κινηματογράφο απέκτησε μια σουρεαλιστική διάσταση στο Hollywood.Με κυριότερο εκπρόσωπο τoν Jim Abrahams,υπεύθυνο για το ''Μια τρελή απίθανη πτήση'',''Άκρως Τρελό και Απόρρητο'',''Σας παρακαλώ σκοτώστε την γυναίκα μου'' και έπειτα ΄΄Στραβοί πιλότοι σε f16'' αλλά και σεναριογράφο του ''Τρελές Σφαίρες'' ,το ''Big Business'' του 1988 μπορεί να μην είχε την εισπρακτική επιτυχία των προηγούμενων ταινιών του αλλά έδωσε την ευκαιρία στην Bette Midller και την Lily Tomlin να ξεδιπλώσουν για άλλη μια φορά το ταλέντο τους στην κωμωδία υποδυόμενες μάλιστα διπλούς ρόλους.
Ένοχη κινηματογραφική απόλαυση που μας κάνει να νοσταλγούμε την Bette Midler και το πόσο ανεκμετάλευτη έμεινε από την κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood δίνοντας της έπειτα ρόλους καρικατούρας με εξαίρεση το ''For The Boys'' του 1991 για το οποίο μάλιστα προτάθηκε και για Oscar.

Δείτε μια ντελιριακή σκηνή...

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

Πραγματικά απολαυστική ταινία!!!

academy είπε...

και τι δίδυμο!

mahler76 είπε...

Επίσης στην συγκεκριμένη ταινία μου άρεσε τρελά ο γκόμενος της βλαχαδερής Λίλυ Τόμλιν. Σκέτη ομορφιά η ταινία σε όλα τα επίπεδα!