Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Breaking News:''Miss Violence'' by Alexandros Avranas in Competition at Venice Film Festival!

Μπορεί ο Αλέξανδρος Αβρανάς να κέρδισε το 2008 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το βραβείο καλύτερης ταινίας με το ''Without'',η ταινία όμως δεν προβλήθηκε στις αίθουσες ποτέ!
Η καλύτερη τελικά όμως αποζημίωση για τον Αβρανά είναι η είδηση πως η νέα του ταινία ''Miss Violence'' θα διαγωνιστεί μαζί με τον Stephen Frears,τον Xavier Dolan,τον Terry Gilliam και άλλους στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας!!
Το «Miss Violence» ξεκινά με μία πτώση: Την ημέρα των γενεθλίων της, η εντεκάχρονη Αγγελική πηδάει από το μπαλκόνι και πέφτει στο κενό χαμογελώντας. Ενώ η αστυνομία και η κοινωνική πρόνοια προσπαθούν να καταλάβουν ποιος ήταν ο λόγος της πιθανής αυτοκτονίας, η οικογένειά της υποστηρίζει σθεναρά πως ήταν ατύχημα. Ποιο είναι το μυστικό που πήρε μαζί της η μικρή Αγγελική; Γιατί η οικογένεια προσπαθεί πεισματικά να την "ξεχάσει" και να συνεχίσει τη ζωή της;
Μπράβο λοιπόν στον Αλέξανδρο Αβρανά και συγχαρητήρια...όσο για εδώ στην Ελλάδα μπορούν να προμοτάρουν και να υπερηφανεύονται για την νέα εκδοχή στις ''Βάκχες'' και τον πολυτάλαντο πρωταγωνιστή -μαϊντανό!
Τσέκαρε το trailer!

1 σχόλιο:

Kika είπε...

Να δούμε αυτό θα καταφέρουμε να το δούμε!!! Πάντως το trailer έχει ενδιαφέρον!