Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Be The First:Fresh trailer for Naomi Watts as ''Diana''.

Η κούρσα των προγνωστικών στο Α γυναικείο θέλει από τώρα την Naomi Watts ως πρώτη σίγουρη για τις υποψηφιότητες.Τώρα που είδαμε και το trailer του ''Diana'' είμαστε σίγουροι για την υποψηφιότητα της.Η άτυχη πριγκίπισσα χαίρει σκηνοθετικής επιμέλειας του Oliver Hirshbiegel ικανού για τα καλύτερα(Η Πτώση) αλλά και για τα χειρότερα (Η Εισβολή).
Η ταινία θα επικεντρώνεται στα 2 τελευταία χρόνια της Diana,τον πόλεμο με τους paparazzi,το φιλανθρωπικό της έργο και την τελευταία της ερωτική περιπέτεια μέχρι το γνωστό άδοξο φινάλε.
Χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία εξόδου της ταινίας,το trailer μας άρεσε ιδιαίτερα και μας προετοίμασε για κάτι παραπάνω απο μια τηλεοπτική light εκδοχή.

2 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις, και καλά, βιογραφικές ταινίες των τελευταίων ετών (My Week with Marilyn, Hitchcock, The Iron Lady) όπου κατά την γνώμη μου κινήθηκαν σε πολύ ρηχά νερά οπότε και κρατάω μικρό καλάθι. Εκπληκτική η ομοιότητα της Ναόμι Γουότς με την Νταϊάνα. Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον το όλο πρότζεκτ, ελπίζω να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα και η ταινία. Σε τέτοιου είδους ταινίες το Α και το Ω είναι το σενάριό τους.

Kika είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι να μάθω για την ζωή της Diana αλλά από το trailer της ταινίας συμφωνώ cineacademy ότι έχει ενδιαφέρον και δεν φέρνει σε τηλεοπτικούρα! Η ομοιότητα είναι όντως εκπληκτική.