Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

The Awards Sessions:The Contenders so far.

Θα καταφέρει ο Joe Wright να επαναλάβει τον θρίαμβο της ''Εξιλέωσης'' ή θα περιοριστεί σε τεχνικές κατηγορίες?Οι κριτικοί έχουν διχαστεί με την νέα μεταφορά του αριστουργήματος του Tolstoy.
 Σε αντίθεση με την ''Αννα Καρένινα''οι κριτικοί παραληρούν για το ''Argo'' του Ben Affleck.Προβλέπεται καταιγισμός βραβείων αλλά μήπως ξεθυμάνει γρήγορα ο ενθουσιασμός?
Η έκπληξη της χρονιάς που θα είναι παρούσα σε όλα τα βραβεία και σε παρακαλούμε Ακαδημία κλείδωσε στην ταινία την υποψηφιότητα για best actress! 
 Εχει ανταγωνιστή φέτος η Disney?
 Η θα είναι παρούσα σε όλες τις κατηγορίες η ταινία έπος ''Cloud Atlas'' ή δεν θα την δεί κανείς.Ούτως ή άλλως πρόκειτε για μία απο τις πλέον αναμενόμενες ταινίες.
 Κρατήστε μια επιφύλαξη για best supporting actress στο ''Compliance'' για την Anne Dowd,μια ταινία τόσο απίστευτη που ίσως ακουστεί αν οι ενώσεις και η Ακαδημία την συμπεριλάβουν.
 Zemeckis και Washington,δεν μπορεί...
 Η ταινία που ίσως επαναφέρει τον Anthony Hopkins μετά απο χρόνια στα βραβεία...

 Η φαρφάλα...συγνώμη το μιούζικαλ της χρονιάς είναι οι ''Άθλιοι''.Απο τον σκηνοθέτη του ''King's Speech'' ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα.Οι ενώσεις και η Ακαδημία όμως θα λυγίσουν σίγουρα..εσύ?
 Χωρίς λόγια....απλά περιμένουμε.
 Ανεξάρτητη ''έγχρωμη''ταινία με δυνατό γυναικείο ρόλο και σενάριο ανθρώπινη βόμβα.
 Κλειδώστε καμιά δεκαριά υποψηφιότητες,ας πάρει και ο Daniel Day Lewis το τρίτο Oscar του και ο Spielbergh κοιμάται ήσυχος.
 Η ταινία που με το ζόρι προσπαθεί να χώσει στις πεντάδες την Jennifer Lawrence και τον Bradley Cooper.Δραμεντί που θα ακουστεί να το θυμάστε.
 Οπως και στον ''Προφήτη'' το '''Σώμα με Σώμα'' θα ακουστεί στο σενάριο και φυσικά στην Marrion Cottilard.
 θα δεις που θα σαρώσει οτιδήποτε τεχνικό υπάρχει σε βραβείο διότι ο Peter Jackson αν και κατηγορήθηκε γύρισε το ''Hobbit'' στα 48 καρέ και πολύ καλά έκανε.
 Η ταινία της χρονιάς ίσως,που μπορεί να βάλει φρένο στον Daniel Day Lewis είναι φυσικά το ''The Master'' και...
 ...το ''The Sessions'' με τον John Hawkes να χαιρετάει τον Daniel Day Lewis απο απέναντι.
Και για φινάλε η αγαπημένη μας κυρία Kathryn Bigelow που με την νέα της περιπέτεια ''Zero Dark Thirty'' μας βάζει στην αναμονή για κάτι ανώτερο και απο το ΄΄Hurt Locker''.

1 σχόλιο:

Kika είπε...

Για να δούμε και φέτος τι θα γίνει!
Πάντως δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα! Είναι πολλές οι καλές ταινίες να δούμε τι θα ψηφίσουμε στο τέλος!