Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Be The First:Fresh trailer for Kathryn Bigelow's ''Zero Dark Thirty''.

 Δύο μήνες έμειναν για να ανοίξει η νέα ταινία της Kathryn Bigelow(Hurt Locker) και ίσως η ταινία αποτελεί το επτασφράγιστο μυστικό της χρονιάς στα Oscar εφόσον οι πληροφορίες-ακόμα και το trailer-διαρρέουν με το σταγονόμετρο.Το ''Zero Dark Thirty'' εάν κρίνουμε και απο το super trailer βρίσκει την Bigelow σε καλή φόρμα μετά το Oscar σκηνοθεσίας αλλά και όπως φαίνεται δείχνει μια πολύ καλή ταινία σαν εκείνες που ο Steven Soderbergh σταμάτησε πλέον να κάνει.
Ατμόσφαιρα,μουσική,πλάνα στυλιζαρισμένα και παρουσίες σαν την Jessica Chastain,James Gandolfini(Sopranos),Joel Edgerton και Edgar Ramirez(Carlos) μας ανοίγουν την όρεξη και περιμένουμε ξανά την Kathryn να κάνει το θαύμα της.Είμαστε θαυμαστές της...το ομολογούμε!

2 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Όντως ο Soderbergh όχι μόνο έχει χάσει την φόρμα του αλλά και τον αποπροσανατολισμό του. Είχα εντυπωσιαστεί από την σκηνοθεσία της στο “Hurt Locker”. Καλό τρέιλερ ωστόσο είμαι επιφυλακτικός σχετικά με το θέμα της και πως θα μας το πλασάρουν.

academy είπε...

Bigelow είναι αυτή,δεν νομίζω να δούμε αμερικάνικες κορώνες..αυτή άλλα πράγματα την ιντριγκάρουν. Και στο Hurt Locker ήθελε να μπει στην ψυχοσύνθεση του στρατιώτη(και καλά) εδώ ποιος ξέρει τι την απασχολεί περισσότερο...