Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Cult ή Trash?Time to Vote!



1993.O Uli Edel (ναί ο σκηνοθέτης του Last Exit To Brooklyn και του Baader Meinhof) σκηνοθετεί την ταινία ''Ενοχο Κορμί'' (Body Of Evidence), η οποία λανσάρεται σαν την απάντηση της MGM στο ''Basic Instinct'' και που οι ερωτικές σκηνές μεταξύ Madonna και Willem Dafoe είναι άκρως σοκαριστικές.

Η ταινία ανήκει στην κατηγορία-Καλά δεν ντρέπεται?-σχεδόν για όλους τους συντελεστές.Απο τον σκηνοθέτη,την Madonna,τον Dafoe,την Julianne Moore και την Anne Archer.Χε'ιριστες ερμηνείες,οι ηθοποιοί νομίζουν οτι παίζουν στην ταινία της χρονιάς,το σενάριο του Brad Mirman(Highlander 2....) προκαλεί γέλιο ακόμα και στις υποτιθέμενες σκηνές αγωνίας και όσο για τις ερωτικές σκηνές είναι σαν να βλέπεις κακογυρισμένο ντοκυμανταίρ για τον σαδισμό στις ερωτικές περιπτύξεις μικροαστών.

Επίσης λίγο δικαστικό δράμα επιβάλεται εφόσον αρχες 90'ς ήταν κινηματογραφική μόδα, μία αδιάφορη μουσική του Graeme Revell και η Madonna στο πιο κακό ερμηνευτικό θρίαμβο ever να συμπαρασύρει τους πάντες στο βάραθρο τoυ Trash.

Και φυσικά 6 υποψηφιότητες στα Χρυσά Βατόμουρα τελικά απέσπασε μόνο αυτό της χειρότερης ηθοποιού για την Madonna.

Με όλα αυτά...Cult ή Trash?

5 σχόλια:

academy είπε...

ΤΡΑΣ!Aκόμα και στο trailer πήγαν να αντογράψουν το basic instinct.
To μεγαλύτερο ερμηνευτικό ρεζιλίκι όλων των ηθοποιών που συμετείχαν.

Leviathan είπε...

τρας φυσικά....και ντροπή έχω να πω.... :) χάλι μαύρο... καλησπέρα!!

argiris-cinefil είπε...

Χείμαρρος είσαι Academy (κι όχι άδικα). Κι εγώ trash θα ψηφίσω.

1,5/5: Μέτρια

academy είπε...

Χαίρομαι που υπάρχει σύμπνοια εδώ.Ποιός δεν θα το έβρισκε trash?

cinePANikOS είπε...

Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, που την πέτυχα σε κρατικό κανάλι πόοοοοοοοσο γέλιο είχα ρίξει!!! Εννοείται πως δεν το είχα δει ολόκληρο....για τα σκουπίδια ωρέ!! :)