Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Scenes From The Past...This Is Classic!!!

Για θυμίσου αυτήν την κλασσική αλλά και απίστευτα ερωτική σκηνή απο το ''Ερωτικό Αντικείμενο Του Εγκλήματος''(Sea Of Love)του 1989.
Al Pacino και Ellen Barkin στο ερωτικό θρίλλερ του Harold Becker που μπορεί να μην είναι κάτι το σπουδαίο αλλά είναι μια ταινία πολύ ατμοσφαιρική,ερωτική με κινηματογραφικούς χαρακτήρες που δεν βλέπουμε πλέον στο σινεμά,με ένα εξαιρετικό soundtrack του Trevor Jones και φυσικά με ένα ασυναγώνιστο κινηματογραφικό ζευγάρι Pacino -Barkin που ανάβει κυριολεκτικά ''φωτιές''στην ταινία.
Η συγκεκριμένη σκηνή είναι τόσο hot και classic που δεν σου αφήνει περιθώρια λήθης.
Την επόμενη φορά που θα πάς στο super market για να διαλέξεις πιπεριές κοίτα δίπλα σου....

9 σχόλια:

Leviathan είπε...

Όντως ανάβουν φωτιές! Καλή εβδομάδα!!!

Eskli είπε...

Καλά η φάτσα του Πατσίνο δεν παίζεται!

argiris-cinefil είπε...

Έλα ρε που την θυμήθηκες αυτή την ταινία. Μπράβο για το γούστο σου και τις επιλογές σου. Πραγματικά μια ξεχασμένη ταινία, μιας άλλης εποχής (των ‘80ς δηλαδή) όπου μόνο τότε γυρίζανε τέτοιες ταινίες με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις κι εσύ:
“πολύ ατμοσφαιρική,ερωτική με κινηματογραφικούς χαρακτήρες που δεν βλέπουμε πλέον στο σινεμά,με ένα εξαιρετικό soundtrack του Trevor Jones και φυσικά με ένα ασυναγώνιστο κινηματογραφικό ζευγάρι Pacino -Barkin που ανάβει κυριολεκτικά ''φωτιές''στην ταινία.”
Τώρα πια δεν γυρίζονται τέτοιες ταινίες. Άλλη μια παρόμοια ταινία με αυτήν είναι και το “Επικίνδυνη ηρεμία στη Νέα Ορλεάνη - The Big Easy” όπου κι εκεί παίζει η Ellen Barkin.

Τώρα όσον αφορά το τρέιλερ, εκεί μου τα χάλασες. Περίμενα να βάλεις την πιο hot σκηνή της ταινίας όπου ο Barkin είναι ολόγυμνη και κολλημένη στον τοίχο και ο Pacino….. Δεν προχωράω παρακάτω γιατί υπάρχουν και κορίτσια εδώ. :p

3,5/5: Αρκετά καλή

academy είπε...

Levi φέρε πυροσβεστήρες!

academy είπε...

Eskli κοινώς έμεινε ...δεν μπορώ να το έκφράσω..Ποιός δεν θα έμενε?

academy είπε...

Argiri φίλε μου να είσαι καλά.
Οντως μου θ΄θμισες τώρα και την άλλη σκηνή που λές...δέν ξανάγινε τελικά πολύ hot ταινία.
Καλό και το The Big Easy που το θυμήθηκες(εκεί που θυμήθηκα και εγώ το Sea of Love).

Kika είπε...

H Εlen Barkin με απίστευτο μαλλί καούκα και ο Al Pacino πραγματικά sexy στην συγκεκριμένη σκηνή!Και η μουσική απίστευτη!

academy είπε...

Καούκα αλλά κούκλα Kika.Δηλαδή δεν ε'ιναι sexy η Barkin?Απο που με βλέπεις εσύ τώρα?

fvasileiou είπε...

Μέτρια ταινία, η οποία όμως σηματοδότησε την επιστροφή του Πατσίνο στο πανί μετά από πολλά χρόνια. ΘΥμάμαι είχαμε τρέξει όλοι :)