Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Be The First:Fresh Trailer for ''My Week with Marilyn''.

Αργησε αλλά ήρθε το Trailer για την αναμενόμενη ταινία ''My Week with Marilyn''.
H Michelle Williams φαίνεται ήδη πως έχει βάλει πλώρη για την πεντάδα και την τρίτη της υποψηφιότητα στα Oscar όπως και η ταινία βέβαια θα βρεθεί σε αρκετές κατηγορίες.
Η ''δύσκολη''εβδομάδα και η ένταση που επικρατούσε στα παρασκήνια μεταξύ της Marylin και του Lawrence Olivier στα πλατώ του ''Ο Πρίγκηπας και η Χορεύτρια'' φαίνεται ότι έχει πολύ υλικό για να μας δώσει άλλη μια απίστευτη αληθινή ιστορία απο το Hollywood.
Μαζί με την Williams o Kenneth Branagh στον ρόλο του Olivier,η Julia Ormond στον ρόλο της Vivian Leigh και η Judi Dench.
Αρχές Νοεμβρίου στην Αμερική(μή με ρωτήσεις για Ελλάδα ακόμα).

7 σχόλια:

Leviathan είπε...

poli poli endiaferon! kalisperaaaa! :)

CinePANikOS είπε...

Μια πιο ανθρώπινη Μέριλιν από την Γουίλιαμς...Ανυπομονώ κι για αυτό!! μαζεύονται πολλά καλά για φέτος!! Στην Ελλάδα μάλλον 8 Δεκεμβρίου :)

argiris-cinefil είπε...

Το έχω δει το "The Prince and the Showgirl" όπου το βρήκα μέτριο και βαρετό. Είχα διαβάσει και για τις περίφημες κόντρες του, κάτι που φάνηκε και στην οθόνη. Ανύπαρκτη χημεία!

Τι λες academy, θα καταφέρει η Michelle Williams να φέρει εις πέρας αυτόν τον δύσκολο ρόλο, δηλαδή να υποδυθεί την μία και μοναδική Marilyn Monroe;

Μου άρεσε πολύ το τρέιλερ και η ρετρό αναπαράσταση της εποχής. Ελπίζω να εισχωρήσει βαθιά και όχι επιφανειακά στα θέματα με τα οποία ασχολείται η ταινία.

academy είπε...

γΕΙΆ ΣΟΥ Levi!

academy είπε...

Cinepanike φέτος έχουμε πολύ δουλειά....

academy είπε...

Argiris my Friend τι γίνεται?
Η ταινία όντως αδιάφορη καθόλου χημεία μεταξύ τους δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες που χαιρ'οσουν την Marylin.
Για την Williams δεν ξέω εάν θα τα καταφέρει να ερμηνεύσει το φαινόμενο Marylin αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός και πρέπει μάλλον να την εμπιστευτούμε...τι λές?

argiris-cinefil είπε...

Everything is O.K. my friend.

Δεν περίμενα να την έχεις δει, διότι συνήθως τέτοιες τυπικές και ανούσιες ταινίες της κλασικής εποχής του Χόλυγουντ τις βλέπουν μόνο οι λάτρεις του.

Όσο για την Williams, για άλλη μια φορά με κάλυψε η απάντησή σου, όπου συμφωνώ μαζί σου. ;)