Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Be The First:Fresh trailer for Michael Fassbender's ''Shame''.

Με το βραβείο ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Βενετίας ήρθε και το πολυαναμενόμενο trailer της νέας ταινίας του Steve McQueen(Hunger) ''Shame''.Είναι η ιστορία ενός μοναχικού εργένη στην Νέα Υόρκη εθισμένου στο sex και η αναπάντεχη τροπή που παίρνει η ζωή του με την άφιξη της αδελφής του.
Φυσικά ο Michael Fassbender(τον είχαμε θαυμάσει και στο Fish Tank της Andrea Arnold -ναί τον προτιμάμε απο τον ''φουσκωμένο'' πλέον Ryan Gosling)-δίνει τον καλύτερο εαυτό του αν κρίνουμε απο τις αντιδράσεις στην Βενετία αλλά και απο το trailer και ελπίζουμε η Ακαδημία να τον συμπεριλάβει στην τελική πεντάδα.Μαζί του και η Carey Mulligan,τελικά σε μία απο τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.
Τσεκάρετε το trailer και πείτε μου...

7 σχόλια:

cinePANikOS είπε...

Να και η ντροπή!! Μπορώ να πω πως το trailer είναι εντελώς ψωνίστικο!! Έλεος δηλαδή...όσους ύμνους και αστέρια έδωσαν στην ταινία, τα κότσαραν μέσα στο trailer;; Τέσπα, το περιμένω λόγω Fassbender

Υ.Σ. cineAcademy επικοινωνούμε...βάζουμε τα ίδια ποστ!! χιχιχι!!

academy είπε...

Cinepanikέ βάζουν τα αστεράκια μπάς και ο κόσμος σταματήσει να βλέπει βλακείες(η μάζα)και πάει να δεί και καμμιά ταινία να σκεφτεί κάτι παραπάνω απο τις μικροαστικές σκοτούρες του...
Είμαστε μέσα στα πράγματα λοιπόν και οι δυό μας..

argiris-cinefil είπε...

Το βρίσκω πάρα, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Άμα το φιλμ πάει σε σκοτεινά μονοπάτια και μπει μέσα βαθιά στην ψυχικό κόσμο του πρωταγωνιστή, τότε θα μιλάμε για ένα μικρό αριστούργημα. Ο ταλαντούχος Steve McQueen έχει δείξει ότι έχει τα κότσια για κάτι τέτοιο. ;)

cinePANikOS είπε...

Πιστεύω δεν είχε ανάγκη να βάλει τόσους επαίνους. Είναι σαν να ψάχνει απεγνωσμένα κοινό ή σαν να μην περίμενε τέτοια υποδοχή από τους κριτικούς. Άσε που τώρα λόγω ονομάτων και επαίνων περιμένω να δω το αριστούργημα. Το βρήκα λοιπόν αρκετά επιτηδευμένο όλο αυτό.

Φυσικά όμως το περιμένω γιατί Fassbender και McQueen είναι αυτοί...!! Ελπίζω να το δείξει το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης γιατί άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα εδώ!! :)

academy είπε...

Argiris όπως το λές είναι...αν μπεί στον ψυχισμό του ήρωα θα είναι εξαιρετικό...

Jay είπε...

Αρχή και φινάλε της διαφημιστικής καμπάνιας του Shame θα έπρεπε να είναι το άφθονο γυμνό των πρωταγωνιστών και όχι τα αστεράκια! Εκεί να δεις πως θα τρεχε ο κόσμος! :P
Πάντως κι εγώ την περιμένω πως και πως! Και καιρός είναι να δούμε τον Fassbender στα Όσκαρ!

Ανώνυμος είπε...

Ανεβαίνει πολύ ο Φασμπέντερ!!!