Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Be The First:Fresh Trailer for Martin Scorsese's ''Hugo''.



Εφόσον ξεπεράσεις το σόκ του ότι ο Martin Scorsese σκηνοθέτησε ταινία....παιδικού περιεχομένου σε 3D μάλιστα,θα χαρείς που θα δείς το ωραιότατο trailer της ταινίας που βασίζεται στο επίσης εκπληκτικό βιβλίο του Brian Selznick που απο μόνο του αποτελεί μια αναγνωστική εμπειρία(αναζήτησε το κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις ''Ελληνικά Γράμματα'' με τον τίτλο ''Η Εφεύρεση του Ούγκο Καμπρέ'')με μία απο τις ωραιότερες εικονογραφήσεις που έχουν γίνει σε παιδικό βιβλίο.

Παρίσι του 1930,το μοναχικό αγόρι στον σταθμό του τρένου,ένα κλειδί και η απίστευτη περιπέτεια ξεκινάει με τον Scorsese σε μεγάλα κέφια αν κρίνουμε απο την ανασύσταση της εποχής και τα travelling της κάμερας.

Η μεταΧάρι Πόττερ εποχή έχει ήδη ξεκινήσει για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και ο Scorsese θα προσπαθήσει να πετύχει εκεί που Narnia,Lemony Snicket,Αστέρι του Βορρά και Percy Jackson απέτυχαν παταγωδώς.

23 Νοεμβρίου στην Αμερική,στην Ελλάδα 12 Φεβρουαρίου....θα ξέχασαν τα Χριστούγεννα...!

10 σχόλια:

Eskli είπε...

Δεν το περίμενα αυτό από τον συμπαθέστατο Marty των Taxi driver, raging bull, goodfellas etc. Μεγάλη στροφή αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει αίματα, δάκρυα...(...κι ιδρώτα) για να μη τρομάξουν τα καημένα τα παιδάκια.

Μου θύμισε πάντως Πολικό Εξπρές.

academy είπε...

Ε μετά το oscar ηρέμησε και μπορεί να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς το άγχος που είχε να κάνει ταινία για να πάρει oscar.
Εκανε tvshow,έκανε παιδικό,του χρόνου θα κάνει και κινούμενο σχέδιο μάλλον(αστειεύομαι).

argiris-cinefil είπε...

Η ταινία είναι μια άκρως σινεφιλική εμπειρία καθώς αποτελεί ουσιαστικά έναν φόρο τιμής στον πρωτοπόρο του κινηματογράφου Georges Méliès, του οποίου τυγχάνει να είμαι μεγάλος θαυμαστής. Αυτό από μόνο του πιστεύω ότι λέει πολλά και σε καμιά περίπτωση δεν είναι απλά μια παιδική ταινία. Ανυπομονώ και περιμένω από τον Σκορσέζε να με ταξιδέψει στο μαγικό και θαυματουργό κόσμο του Méliès. Πολύ ωραίο το τρέιλερ.

Jay είπε...

Πάντως μου φαίνεται πολύ παράταιρος ο συνδυασμός Scorsece-Sasha Baron Cohen-3D-"παιδικής" ταινίας.. Ειδικά μετά από τόσα γκαγκστεριλίκια και αίματα! Βρε μήπως περιμένει εγγόνια; :P

cinePANikOS είπε...

σας το έχω πει;;; Δεν μ αρέσει ο Σκορτσέζε...αχώνευτος ρε παιδί μου!!! Και η ταινία δεν μου κάνει αίσθηση (το βιβλίο κάπου το έχω πετύχει θυμάμαι και φαινόταν εξαιρετικό). Πάντως διάβασα πως το 3D είναι απίστευτο!! Λίγο καλύτερο από Avatar!! :)

καλημέραααα!!!

academy είπε...

Jay πολύ εύστοχη η απορία λές να περιμένει εγγονια?Η του το παρήγγειλε καμμία Μαφία?

academy είπε...

CinePanikέ δηλαδή δεν σου αρέσουν οι ταινίες ή ο ίδιος ο Scorsese?

cinePANikOS είπε...

και τα δυο!! έχω δει τον "ταξιτζή" που ήταν καλό, το "casino" που παλευόταν και μισό το "συμμορίες της Νέας Υόρκης". Οι υπόλοιπες για κάποιο λόγο με απωθούν. Τις θεωρώ πολύ φιγούρα και Αμερικανιά...
εξαίρεση: Το "Νησι των καταραμένων"...αυτό μπορώ να πω με είχε εντυπωσιάσει!!

academy είπε...

Θα σου πρότεινα να δείς ''Οργισμένο Είδωλο'',''χρόνια της Αθωότητας'' και ''Το ακρωτήρι του Φόβου'' και τα ''Καλα παιδιά''.Για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα διότι μιλάμε απλά για αριστουργήματα.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον το είδα σαν ένα στοίχημα, και γιατί όχι;

να δεις που θα είναι καλό!!!