Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Stop The Press:It's Official Angelina Jolie signed in David Fincher's ''Cleopatra''.


Είναι πλέον γεγονός πως η Angelina Jolie θα πρωταγωνιστήσει ως η αγαπημένη βασίλισσα των Αιγύπτιων ''Κλεοπάτρα'' με σκηνοθέτη τον David Fincher.Ο παραγωγός Scott Rudin τόνισε πως η ταινία δεν θα επικεντρωθεί τόσο στα μυστικά της κρεβατοκάμαρας της βασίλισσας και στην σαγηνευτική της ικανότητα όπως η ''Κλεοπάτρα'' του 1963 αλλά στις πολιτικές της δεξιότητες και στην πολιτική της υπόσταση...Η επόμενη αποκάλυψη θα είναι ποιός θα ενσαρκώσει τον Μάρκο Αντώνιο...

Εμείς πάλι βλέπουμε την απέλπιδα προσπάθεια της Jolie να γυρίσει μια ταινία-επιτυχία και την απεγνωσμένη προσπάθεια του Fincher να κατακτήσει το Hollywood και να αποσπάσει το Oscar που δεν κατάφερε με το ''Μπέντζαμιν Μπάτον'' και το ''Social Network''....Μόνο να μήν χρεωκοπήσει κανένα studio πάλι....Θα δείξει.

Για να θυμηθούμε λίγο την Elizabeth Taylor ως Cleopatra,η ταινία που χρεωκόπησε την Fox!!

12 σχόλια:

Ιωάννης Moody Λαζάρου είπε...

Τρομερό! Η μεθεπόμενη ταινία του θα είναι αυτή;

Philip Winter είπε...

A, ρε Fincher! Απ' ότι φαίνεται άρχισε η παρακμή του, δυστυχώς. Μέχρι το "Zodiac" ήταν ο άνθρωπος, δε μπορούσε άλλο. Μετά γυρίζει την τσιχλόφουσκα "Benjamin Button" - ακαδημαϊκό και βαρετό. Μετά το άτολμο και υπερφλύαρο "The Social Network" και τώρα η ... Cleopatra με την Jolie...!
Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια για Όσκαρ. Δώστε του το επιτέλους να τελειώνουμε!!!
Μα, που είναι ο Fincher του "Se7en" (αριστούργημα), "The Game" (πολύ καλό και υποτιμημένο), "Panic Room" (καλό), άντε και του "Fight Club" (ΤΕΧΝΙΚΆ είναι άψογο).
Δεν ξέρω αν συμφωνείς;

academy είπε...

Ναί moody!!

academy είπε...

Ναι βρε Hulot!!Αυτά λέω και εγώ και με κατηγορούν.Εχει καμμία σχέση ο Fincher του Seven και του Fight Club με αυτές τις ακαδημαικές ταινίες?Που είναι η σκοτεινιά,η ατμόσφαιρα,το alternative που είχε το έχασε.
Ακόμα και το alien3΄...μια χαρά ήταν.Μήπως ήρθε η ώρα για τοπ 5 Fincher?
5:Alien3
4:Zodiac
3:PanicRoom
2:Seven
1:Fight Club.
Να θυμήσουμε πως έχει σκηνοθετησει και μερικά videos της Madonna?

Philip Winter είπε...

Ακριβώς! Χαίρομαι που συμφωνούμε :)
Όλες οι ταινίες του που έχω δει:
1. Se7en (5/5)
2. Zodiac (4/5)
3. The Game (4/5)
4. Panic Room (3,5/5)
5. Fight Club (2/5)
6. The Curious Case of Benjamin Button (2/5)
7. Alien³ (1,5/5)
8. The Social Network (1,5/5)

mahler76 είπε...

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!

Ιωάννης Moody Λαζάρου είπε...

Μου κάνουν εντύπωση οι τελευταίες επιλογές του. Κυρίως το ότι κάνει remake του "Κοριτσιού...".

Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα Όσκαρ μόνο. Και κάτι άλλο θέλει να πετύχει, εκτός αν με παραμυθιάζει το στυλ του.

argiris-cinefil είπε...

Σκληροπυρινικός του Φίντσερ αλλά τι την θέλει την Κλεοπάτρα ρε γαμώτο μου. Αυτός είναι για άλλα πράγματα και όχι για τέτοια. Φυσικά συνεχίζει και κάνει ταινιάρες. Μην ξεχνάς academy ότι η επόμενή του ταινία είναι το "Κορίτσι με το τατουάζ" όπου επιστρέφει στα σκοτεινά μονοπάτια του Seven.

fvasileiou είπε...

Ο Big F δεν μας έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα (το Panic Room το έχω διαγράψει από την μνήμη μου), οπότε περιμένω πολλά και από αυτό το project.
Η Angelina μου αρέσει πολύ. Εντάξει, δεν είναι bigger than life, όπως η Τέιλορ, αλλά είναι τίγκα στην χολιγουντιανή χρυσόσκονη :)

mahler76 είπε...

@fvasileiou
τίγκα στη σιλικόνη είναι. Εύχομαι να τους φάνε οι Ιεροί σκαραβαίοι τους συντελεστές της ταινίας, να πέσει πάνω τους η κατάρα της μούμιας.

Chris Karpis είπε...

Αμάν βρε παιδιά ! Τους φάγατε τους ανθρώπους.

Εντάξει, ο Fincher έχει ξεπέσει (καιρό τώρα), η Jolie πάντα ξεπεσμένη ήτανε, η ταινία θα είναι αδιάφορη και χωρίς λόγο ύπαρξης ...

Τί γκρινιάζετε ?

Simply Burgman είπε...

Wow. Συμφωνώ απολύτως με Ιλώ και Ακάντεμι.Εγώ τον Φίντσερ δεν τον λατρεύω κιόλας,αλλά οι ταινίες του παλιότερα είχαν μια ατμόσφαιρα ζηλευτή. Τώρα, πολεμάει για το Όσκαρ.

ΥΓ:In Nolan we trust!