Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Kate Winslet...What Happened??

Δεν ξέρουμε...Να φταίει το oscar,να φταίει ο χωρισμός με τον Sam Mendes...?Και πάλι δεν δικαιολογείται αυτή η μετάλλαξη και δηλώσεις που έχουν σχέση με Πιλάτες και Γιογκες...Τελικά η εποχή του Sense and Sensibility,του Jude και του Eternal Sunshine...έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Ευτυχώς ο Polanski την έχει υπο την προστασία του αυτήν την περίοδο στα γυρίσματα της ταινίας ''Carnage''.
Οσο για το νέο look προτείνουμε να αναλάβει και την πρωινή ζώνη του Star και να συνομιλεί με την Βίκυ Καγιά για τον νέο κύκλο του Next Top Model.Συγνώμη αλλα trash!
Ας δούμε το video για λίγη παρηγοριά...

6 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Μην μου κακολογείς την Kate. :p
Δεν χρειάζεται να πας τόσο πίσω διότι δεν έχει σταματήσει να μας δίνει ερμηνειάρες (Revolutionary Road, The Reader, Little Children).

Είναι η δεύτερη αγαπημένη μου ηθοποιός μετά την Meryl Streep.

academy είπε...

Αγαπητέ Argiris.Φυσικά η Meryl είναι Νο1.Και φυσικά η winslet ήταν άξια για διάδοχος.Απλά σχολιάζω εμφάνιση και δηλώσεις που δεν θα έκανε ποτέ η Meryl...ή η Glenn Close...ή η Anjelica Huston..ή η Cate Blanchet...ή η Julianne Moore.

Philip Winter είπε...

Η γυναίκα έχει να μας δώσει καλή ερμηνεία από το 2006, πιστευω!
Γενικά, έχει πέσει πολύ ως ηθοποιός και ως γυναίκα. Για το νέο κούρεμα τι να πω? Και η Καγιά πολύ της είναι, ας παει στη Μενεγάκη! :)

argiris-cinefil είπε...

Αλήθεια τι δηλώσεις έκανε; Μπορείς να με παραπέμψεις κάπου ώστε να τις διαβάσω κι εγώ; Όλες αυτές που ανέφερες είναι ηθοποιάρες κι επίσης αγαπημένες μου.

Simply Burgman είπε...

χαχα

Καυστικός και μ΄αρέσεις! Το μαλλί θυμίζει Μελέτη, έ;:Ρ

academy είπε...

Argiris: Vogue The April issue