Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Coming soon!''Beginners''.


Τέλος τα oscar και οι εκρεμότητες με το 2010.Ωρα για ''φρέσκο''υλικό και ιδιαίτερα για νέες και ωραίες ταινίες.΄Ρίχτε μιά ματιά στο ''Beginners''του Mike Mills με τον Christopher Plumer,τον Ewan McGregor,την Μelanie Laurent(Ιnglourious Basterds) και τον Goran Visnjick(Deep End).Σκηνοθέτης εικαστικός,καλό cast,υποσχόμενο trailer....μακάρι!
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

5 σχόλια:

Philip Winter είπε...

Επιτέλους έσβησε σιγά σιγά ο ντόρος των Όσκαρς και αρχίζουμε να αναζητάμε νέες ταινίες. Αυτή εδώ είναι πολλά υποσχόμενη. Πολύ καλό cast όπου ξεχωρίζω τους Mélanie Laurent και Christopher Plummer. Αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τον McGregor, πολύ λίγος...

Mike είπε...

Καλησπερα, καλη κινηματογραφικη σεζον να εχουμε!

Οσο για τα Οσκαρ, κατα τη γνωμη μου ηταν απο τις πιο αδιαφορες βραβευσεις των τελευταιων χρονων, με εξαιρεση το ελληνικο ενδιαφερον λογω «Κυνοδοντα». Οσο για τις ταινιες δεν ξεχωρισε καμια, αφου ολες κυμανθηκαν στη μετριοτητα, συμφωνα με την συντριπτικη γνωμη του κοινου. Ως καλυτερη ταινια δε, ψηφιστηκε εκεινη, που ειχε αντικειμενικα καλες ερμηνειες και (κυριως για την ακαδημια) «προβληματικο» πρωταγωνιστικο χαρακτηρα..

Η ταινια που μας προτεινεις Academy δειχνει αξιολογη :)

argiris-cinefil είπε...

Καλή κινηματογραφική σεζόν να έχουμε!

academy είπε...

Χαίρομαι που σας άρεσε!Και εγώ...διψάω για φρέσκο υλικό.Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγα και για Κάννες!

Kika είπε...

Καλησπέρα και από μενα ωραία φρέσκια πρόταση το Beginners. Καλή σεζόν με ωραίες ταινίες!