Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Coming soon:Battle Los Angeles.



Να είναι που έχουμε καιρό να δούμε ένα ωραίο blockbuster με alien invasion?Απο τον ''Πόλεμο των Κόσμων''του Steven Spielberg στην ''Παγκόσμια Εισβολή''του Jonathan Liebesman του οποίου το trailer απο την αρχή μας έκανε να ελπίζουμε σε μια-τουλάχιστον-καλή ταινία.Στα σύν και ο Aaron Eckhart με την Michelle Rodriguez στα πλήν οι προηγούμενες δουλειές σκηνοθέτη(Darkness Falls.The texas Chainsaw massacre,the beginning)καθώς και του σεναριογράφου(The General's daughter).Για όλους όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης....Τρέξτε να σωθείτε....!
31/3 στους Κινηματογράφους.

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

εκτός κι αν αποδειχθεί φόλα σαν το Skyline...

mahler76 είπε...

εκτός κι αν αποδειχθεί φόλα σαν το Skyline...

tentas είπε...

πολυ μουφα το skyline
αυτο π ρ ε π ε ι να'ναι καλο!

love2love είπε...

οχι αλλους εξωγηινους

argiris-cinefil είπε...

Το περιμένω πως και πως. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε τις πιο γαμάτες μάχες που έχουμε δει ποτέ. Επίσης μου αρέσει πολύ που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τον ρεαλισμό.

Το “Skyline” δεν το έχω δει και ούτε πρόκειται εξαιτίας των κακών κριτικών. Ελπίζω αυτό εδώ να φανεί αντάξιο των προσδοκιών μας.

academy είπε...

Γιατί να το συγκρίνουμε με το skyline?Είναι φανερό πως δεν θα έχουν απολύτως καμμία σχέση σαν παραγωγές.Ελπίζουμε για μια τουλάχιστον καλή ταινία.

mahler76 είπε...

σαν παραγωγές? μα εγώ μιλάω για την ιδέα που είναι ίδια. και το Skyline δεν ήταν καμιά φτηνοπαραγωγή, αλλά είχε μάπα σενάριο από ένα σημείο και μετά που ελπίζω να μην συμβεί σε αυτή την ταινία.

academy είπε...

Εντάξει mahler θα φροντίσουμε να μην είναι σαν το Skyline!!!To εμπεδώσαμε...;)

Ανώνυμος είπε...

Το Skyline ειναι καλυτερη ταινια απο τη παγκοσμια εισβολη. Η πρωτη ταινια δε καταλαβαινω γιατι πηρε κακες κριτικες. Αφου το κεντρικο θέμα ειναι οι εξωγηινοι και οχι το σεναριο.ια εισβολη. Η πρωτη ταινια δε καταλαβαινω γιατι πηρε κακες κριτικες. Αφου το κεντρικο θέμα ειναι οι εξωγηινοι και οχι το σεναριο.