Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Be The First:Fresh Trailer for Terrence Malick's''Tree Of Life''.

Εφθασε η ώρα για το πολυαναμενόμενο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας ''The Tree Of Life''.O Terrence Malick(The Thin Red Line,Badlands,The new world)ως άλλος auter πλέον,και όχι σαν απλός σκηνοθέτης ξέρει να δημιουργεί ....σινεφιλικό θόρυβο γύρω απο κάθε ταινία του.Μετά απο τόσες καθυστερήσεις η ταινία είναι σίγουρο πως θα προβληθεί στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών.Δείτε και θαυμάστε ένα πολύ ωραίο trailer.Λέτε?

9 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Ποιηση, λυρισμός, μαγευτικές εικόνες γεμάτες με συμβολισμούς (μεταφυσικούς ή μη), συγκίνηση στο φουλ. Μιλάμε για ένα πραγματικό έπος!!!. Μήπως ο Μάλικ με αυτήν την ταινία αποκωδικοποιεί την ίδια την ζωή; ;)

fvasileiou είπε...

Είμαι πολύ δύσπιστος απέναντι στον Μάλικ (δέστε την πρόσφατη φιλμογραφία του) και ο "σινεφιλικός θόρυβος" που δημιουργεί με κάνει ως και εχθρικό.
Το τρέιλερ πάντως ενδιαφέρον...

academy είπε...

ARGIRIS τα ίδια ακριβώς αισθάνθηκα και εγώ.Εικόνες γεμάτες ποίηση και συναίσθημα.Εχω καλό προαίσθημα για την ταινία!Αν έλειπε και ο Brad Pitt...

academy είπε...

Foti βλέπω δεν δε συνεπαίρνει το συναίσθημα...Malick!

King Ink είπε...

Θα μας καταπλήξει για ακόμα μια φορά. Φαίνεται εξαιρετική από το trailer. Αν δεν μπορέσει ο malick να αποκωδικοποιήσει τη ζωή τότε ποιός θα μπορέσει; Φοβάμαι μόνο μήπως έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τον Malick πλέον αλλά το αξίζει ο άτιμος.

Simply Burgman είπε...

Πολύ καλό το τρέιλερ, αλλά και πολύ αφηρημένο. Ας περιμένουμε για τους διθυράμβους. Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω πώς γίνεται να ενθουσιάζεται κάποιος τόσο πολύ από ένα τρέιλερ.

academy είπε...

Edgar Alan μήν ξεχνάς οτι το Trailer μιάς ταινίας είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της.Ασε που είναι και αυτό απο μόνο του μια μικρού μήκους....

academy είπε...

Το αξίζει King και με το παραπάνω.Για μένα η θέαση του ''The Thin Red Line'' ήταν εμπειρία που ακόμα θυμάμαι έντονα!

jeune premier είπε...

Από τους αγαπημένους μου...για να δούμε..!