Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Cult ή Trash?Time to Vote...!


''Αίμα και Πάθος''(The Hunger).....ή αλλιώς Στύλ και Video clip!!O αδελφός του αγαπημένου μας Riddley,Tony Scott σκηνοθετεί σε videoclipίστικη νεκρανάσταση την Catherine Deneuve και τον David Bowie σε ρόλους βρυκολάκων lounge αισθητικής και design στην Νέα Υόρκη των 80's αναζητώντας τα θύματα τους προκειμένου να μήν γεράσουν ποτέ,στα gothic clubs της πόλης.Οταν ο Bowie θα αρχίσει να γερνάει η Catherine θα μπλέξει στα δίχτυα της την (άκουσον άκουσον)Susan Sarandon,ιατρική ερευνήτρια στο θέμα της πρόωρης γήρανσης...!!
Από την απόλυτα eighties αισθητική της ταινίας και τα αργόσυρτα πλάνα της ταινίας μέχρι και την λεσβιακή σκηνή μεταξύ της Deneuve και της Sarandon και τα ειδικά εφέ make up στο πρόσωπο του Bowie όλα συνηγορούν στο απόλυτο....cult....ή μήπως trash?

8 σχόλια:

academy είπε...

Cult παρακαλώ με διαφορά!!Απο την αφίσα που είναι all time classic μέχρι το ετερόκλητο cast....

Philip Winter είπε...

Cult και εγω. Μια μετρια ταινια, αλλα οχι και σκουπιδι. Εχω και μια αδυναμια στην υπεροχη Deneuve...

Chris Karpis είπε...

Cult, τρελή 80-ίλα ! Αντί της Sarandon, θα μπορούσε άνετα να παίζει η Ρένα Παγκράτη !

Ιωάννης Moody Λαζάρου είπε...

CULT δαγκωτό...

argiris-cinefil είπε...

Δεν την έχω δει αλλά από όσα έχω διαβάσει κατα καιρούς γι' αυτή την ταινία πιστεύω ότι ανήκει στην κατηγορία των cult. Κάποια στιγμή σίγουρα θα την δω.

King Ink είπε...

Καραcultάρα φυσικά. Δεν μπορώ να φανταστώ trash κάτι με τον Bowie μέσα. Άσε που ακούγεται στην ταινία και το Bela Lugosi is dead. Πως να μην μ'αρέσει μετά; Δεν είναι ταινιάρα αλλά είναι καλή.

academy είπε...

Τελικά απ'ότι φαίνεται όλοι συμφωνούμε οτι είναι cult!Χαίρομαι πραγματικά...!Τίποτα δεν μπορεί να είναι Trash όταν εμπλέκεται η Catherine Deneuve και ο Davod Bowie.

Leviathan είπε...

cult amee kai gia mena! :)