Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Trailer From The Past...This Is Classic!!!!

1982.O Ridley Scott στα καλύτερα του μετά το'' Alien''.Harrison Ford-Rutger Hauer-Sean Young. Είναι το ''Blade Runner'' η ταινία που οραματίστηκε για το 2019 ο Scott.Εικαστικό μεγαλείο,ατμόσφαιρα,διαχρονικότητα.Η Επιστημονική φαντασία βαδίζει στα μονοπάτια της ανθρώπινης αναζήτησης και της ψυχής.Θυμήσου τις τελευταίες σκηνές του Harrison Ford με τον Rutger Hauer και θα δείς οτι πρόκειται για ένα absolutely classic και ένα masterpiece που πρέπει να ξανδείς.Να σου θυμίσω και το soundtrack του Vagelis Papathanasiou??
Υποψήφιο για oscar καλλιτεχνικής διευθυνσης και οπτικών εφέ.
Μήπως είσαι και εσύ...''ρέπλικα''??


10 σχόλια:

mahler76 είπε...

πραγματικά ένα αριστούργημα. είναι καιρός να το ξαναδώ νομίζω. Καλή σου μέρα :)

Ghost είπε...

με κολοσσιαια διαφορα απο τις υπολοιπες η αγαπημενη μου ταινια του σκοτ... ταυτοχρονα και μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες ολων των εποχων γενικοτερα... αριστουργημα σε ολα τα επιπεδα, ως αλληγορια, ως αναπαρασταση ενος συστηματος καστας ως το μελλον που μας περιμενει, ως ατμοσφαιρα, ως ενας αλλος κοσμος... η δε ομιλια του χαουερ στο τελος δε γινεται να μη μαγεψει καποιον... μετα το 2001 η καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας που γυριστηκε ποτε...

argiris-cinefil είπε...

Αριστούργημα των αριστουργημάτων. Η επιτομή της επιστημονικής φαντασίας και η μοναδική ταινία που μπορεί να κοντράρει στα ίσια το "2001: A Space Odyssey". Μάλιστα την έχω δει σε κάποιες λίστες πρώτη.
Τελικά θα πάρουμε ποτέ απάντηση για το αινιγματικό της φινάλε; Για μένα καλύτερα είναι να μην πάρουμε ποτέ.

academy είπε...

@mahler μία επανάληψη πρέπει να την κάνεις!

@Ghost δεν σκέφτηκα να το συγκρίνω με το 2001 όμως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

@Argiris To είναι ότι εσύ και ο κάθε εσύ έχει καταλάβει σε τέτοια ταινία,έτσι δεν είναι??Οντως σε πολλές λίστες έχει πρωτιές η συγκεκριμένη ταινία!!

academy είπε...

Argiris εννοώ το φινάλε!

SATH είπε...

ταινια-σταθμος ....καλησπερα academy master ...my name is sakis.....το site ειναι φανταστικο ....keep up the good work .....

academy είπε...

Thank u Sath!!!Είσαι η πηγή μου στο αφιέρωμα για τα b-movies που θα ακολουθήσει σύντομα!!

Leviathan είπε...

ekpliktiki tainia!!!!! :) kai ti soundtrack!! kali evdomada! :)

academy είπε...

Γειά σου LEVI ρέπλικα :)

fvasileiou είπε...

Την έχω δει δεκάδες φορές - εξαιρετική ταινία, παρότι, μεταξύ μας, πιστεύω ότι ο μύθος της είναι μεγαλύτερος από την ίδια. :)