Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Be The First:Fresh Trailer for Rabbit Hole(Oscar Contender).


Απο τον σκηνοθέτη του ''Hedwig and The Angry inch'' και του ''Shortbus'',το μεγάλο χαρτί της Lions Gate γαι την φετινή σεζόν είναι το ''Rabbit Hole''.Nicole Kidman και Aaron Eckhart το ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του και βλέπουν το γάμο τους να καταρέει.Μαζί τους και η Dianne Weist.Πολυαναμενόμενο και με μεγάλες φιλοδοξίες.Ενα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει και ο σκηνοθέτης για να περάσει και στην respactable πλευρά του Hollywood.Εχει κανείς αντίρηση μετά απο το trailer?


5 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
argiris-cinefil είπε...

Το "Hedwig and The Angry inch" δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου ενώ το "Shortbus" καθόλου. Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό. Για μένα το μεγάλο στοίχημα σε αυτήν την ταινία είναι, εάν η Νικόλ Κίντμαν ξαναβρήκε και πάλι την ερμηνευτική της εκφραστικότητα διότι οι πλαστικές της την κάνανε να φαίνεται ψυχρή, ανέκφραστη, σαν πλαστική κούκλα. Ωραίο το τρέιλερ όπου ήταν συγκινητικό και ανθρώπινο.

academy είπε...

Μιλάμε για ένα σκηνοθέτη πολύ ''ιδιαίτερο''.Και το ''Hedwig...''αλλά και το Shortbus μου φάνηκαν ταινίες πολύ...περιορισμένου ενδιαφέροντος αλλα όχι με την καλή έννοια.
Για την Νικόλ επίσης απο τό ''The Hours''έχουμε να την δούμε σε κάτι καλό,άν και έκανε ένα break με το ''Margot at the wedding''.Για το bottox τι να πώ...ευτυχώς έφυγε η πολύ πλαστικούρα.Μακάρι να έβαλε μυαλό..!!;)

argiris-cinefil είπε...

Όντως είναι ένας πολύ "ιδιαίτερος" σκηνοθέτης όπου συμφωνώ για αυτό που λες για τις ταινίες του όπως και για την Νικόλ. Στο "Australia" δεν βλεπόταν.

academy είπε...

Μόνο εκεί?Να σου Θυμίσω το Αστέρι του Βορρά που κόντευε να εκραγεί το πρόσωπο της??Σχεδόν trash!