Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Be The First:Fresh Trailer for Danny Boyle's ''127 Hours''.

Ετοιμαστείτε διότι δεν πρόκειται για ένα απλό trailer αλλά για ένα απο τα καλύτερα που έχουμε δεί τον τελευταίο καιρό.''127 Ωρες''του αγαπημένου πλέον Danny Boyle(Trainspotting-The Beach-Slumdog Millionaire)που ετοιμάζεται σιγά σιγά πάλι για την βραδιά των Oscar.Το γνωστό σκηνοθετικό στύλ του Boyle σε συνδυασμό με ένα σενάριο-διασκευή βιογραφίας βόμβα,και ο πλέον ανερχόμενος James Franco(Milk,Howl,Spiderman)να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να χτυπήσει bingo στην ανδρική oscarική πεντάδα!
Ετοιμαστείτε επίσης για αδρεναλίνη στο Full και δάκρυα μέχρις εσχάτων στις σκηνές που ο πρωταγωνιστής αναπολέι οικογενειακές στιγμές..Για να τελειώσει το hype σε φεστιβαλική προβολή δύο άτομα αποσύρθηκαν απο την προβολή με κρίση πανικού σαν αντίδραση της προσπάθειας του James Franco για επιβίωση.Χαμός!!Ηδη το λατρέψαμε!!!


11 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Πολύ καλύτερο από το πρώτο τρέιλερ. Όντως η ταινία μυρίζει όσκαρς.

academy είπε...

Και ο Franco τελικά είναι πολύ καλό χαρτί,'ετσι δεν είναι?

argiris-cinefil είπε...

Και όχι μόνο για την ταινία αλλά και για το μέλλον! Τώρα τελευταία και αν δεν κάνω λάθος έχει αρχίσει και παίζει απαιτητικούς και ιδιαίτερους ρόλους, όπου τα καταφέρνει μια χαρά. Πιστεύω ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Έτσι δεν είναι? ;)

academy είπε...

Δεν τον είχα και για πολλά πολλά,μέχρι που τον είδα στο Milk.Δεν έχω δεί το Sonny(θυμάμαι καλά λόγια για την ερμηνεία αλλά χείριστα για την ταινία)και θέλω πολύ να δώ και το Howl που έχει φέτος.Μπορεί να είναι και η χρονιά του!!Πάλι σε δύσκολα έπαισε ο Colin Firth που απεγνωσμένα θέλει το Oscar(The King's speech).

jeune premier είπε...

θεωρώ οτι ο James Franco είχε αδικηθεί σαν ηθοποιός λόγω εμφάνισης...
φαίνεται πολύ καλή η ταινία και έρχεται από αγαπημένο σκηνοθέτη!
αναμένουμε...

academy είπε...

Θα μας φάει η αναμονή αυτή την χρονιά...

argiris-cinefil είπε...

Είχα δει το τρέιλερ του "The King's speech" και μου άρεσε πολύ τόσο η ταινία όσο και ο Firth όπου πρέπει να δίνει μια πολύ μεγάλη ερμηνεία. Πιστεύω ότι η ταινία θα παίξει πολύ στα όσκαρς διότι έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.

Kika είπε...

Πραγματικά ωραίο trailer αν και μια κλειστοφοβία την έπαθα. Εγώ σίγουρα προτιμώ τον Firth πιστέυω θα γίνει χαμός στα Οscar.

* demi * είπε...

Kai pote vgainei stis aithouses agapite Vasa?

academy είπε...

Demi(Academy Award Winner) θα το δούμε μάλλον Δεκέμβριο-Ιανουάριο.Θα σε ενημερώσω...άμεσα!!

* demi * είπε...

mille merci mon cheri! Den exo vrei akoma to tragoudi, alla tha to vrooo!!!