Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Be The First:Fresh Trailer For Coen's ''True Grit''.

Ωραιότατο trailer για την νέα ταινία των Αδελφών Κοέν,ανήκω όμως σε αυτή την μερίδα που πρέπει να δώ την ταινία των Κοέν για να μιλήσω!!Το casting είναι δυναμίτης πάντως και ο Jeff Bridges συναντάει πάλι το μεγάλο δίδυμο μετά τον Lebowski.

7 σχόλια:

argiris-cinefil είπε...

Δεν έχω δει την πρωτότυπη και ούτε θα την δω, αν δεν δω πρώτα αυτή των αγαπημένων μου Κοέν. Όπως κατάλαβες είμαι μεγάλος φαν τους.
Ελπίζω να είναι μια κατασκότεινη ταινία στο ύφος του "No Country for Old Men".
Παρεμπιπτόντως οι δυο τελευταίες ταινίες τους δεν μου πολυάρεσαν όπου ελπίζω να μην τριτώσει το κακό. Αν και πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική. Επίσης θέλω να δω τον Jeff Bridges σε έναν πραγματικά σπουδαίο ρόλο όπου από ότι φαίνεται του δίνεται η ευκαιρία σ’ αυτήν την ταινία, γιατί στο “Crazy Heart” δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο κι ας πήρε το όσκαρ.
Ωραίο το τρέιλερ όπου όμως δεν με εντυπωσίασε, αλλά σε αυτές του είδους τις ταινίες αυτό που μετράει είναι η ουσία. ;)

academy είπε...

Ας ελπίσουμε λοιπόν διότι το Α Serious Man με άφησε παγερά αδιάφορο!!

navarino-s είπε...

Kαι καλά θα κάνεις βέβαια να περιμένεις να δεις την ταινία αφού οι εν λόγω μας έχουν δώσει και μάπες (χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω με αυτό το φίλο μου τον Argiri!)

academy είπε...

Μα έχεις δίκιο!!!Είναι υπερεκτιμημένοι οι συγκεκριμένοι κύριοι.

Ghost είπε...

εγω παλι πιστευω οτι δεν υπαρχει καλυτερος δημιουργος που εμφανιστηκε απο τη δεκαετια του '80 και μετα... μιλαμε οι ανθρωποι εχουν κανει ταινιαρες, μερικες απο αυτες δε ανεπαναληπτα αριστουργηματα με διαχρονικες αρετες... Fargo, Blood Simple, Barton Fink, Miller's Crossing...

αγαπησα πολυ το No Country For Old Men κι ακομη κι αν οι δυο τελευταιες, κατα τα αλλα συμπαθεις κατα τη γνωμη μου, ταινιες τους δε σταθηκαν ανταξιες των προσδοκιων αυτο φαινεται καλο... μας ελειψε και ο παλιος καλος μπριτζες!

Mike είπε...

Λατρευω Κοεν, περιμενω!

hazopoulis είπε...

Γεια και από εμένα. Αν και είμαι φαν των Κοέν συμφωνώ για τις τελευταίες ταινίες τους ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Δυστυχώς το ίδιο περιμένω βλέποντας αυτό το trailer. :(