Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Be The First:Trailer for Darren Aronofsky's ''Black Swan''.


Ηρθε η ώρα να δούμε και το trailer της ταινίας που θα ανοίξει το φεστιβάλ Βενετίας σε λίγες΄ημέρες.Μετά το ''Requiem...'' και το ''Wrestler'',και παρά το ατόπημα του ''The Fountain''.o πήχης έχει ανέβει ψηλά για τον Aronofsky.Η πρώτη εντύπωση που αποκομίσαμε απο το trailer ήταν κάτι μεταξύ Polanski και Αronofsky και πιό κοντά στο ύφος του ''Requiem..''.H Natalie Portman πρέπει κάποια στιγμή να αποδείξει πως δεν είναι απλά ένα ωραίο πρόσωπο αλλά και μια καλή ηθοποιός.Οι εμφανίσεις των Vensant Cassel και της Barbara Hershey δίνουν έν ''up''στο όλο εγχείρημα.'' Black Swan''.Τα πουέντ σας και στην σκηνή παρακαλώ!!Clint Mansell περιμένουμε το soundtrack για τις πιρουέτες!!

5 σχόλια:

Jackie Brown είπε...

Υπέροχο!!Παλιός καλός Aronofsky!!!!Πότε?Πότε?

academy είπε...

1/12 στην Αμερική.super οσκαρική περίοδος.Στην ελλάδα να υπολογίζουμε απο Ιανουάριο μάλλον.Και εγώ τώρα που το ξαναείδα μάλλον μιλάμε για πολύ καλή ταινία!!!

Leviathan είπε...

na po tin ali8eia pio poli to ost perimeno! kalisperaaaaa! :)

ds είπε...

"Director of The Wrestler and Requiem for a Dream". Λογικό να μην γίνεται αναφορά στο The Fountain, είχε φάει ΤΟ θάψιμο από τους κριτικούς (και δίκαια εδώ που τα λέμε...) Επειδή βρήκα ωστόσο το Wrestler κάπως ενδιαφέρουσα ταινία, ανυπομονώ να δω την εξέλιξη του σκηνοθέτη...

academy είπε...

Μα τι να αναφέρουν απο το Fountain?Ενας ''αχταρμάς''!!Αυτό φαίνεται να έχει και μια σεναριακή συνοχή αλλά το κυριότερο πως είναι καλή ταινία.