Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Trip The Station..Change the channel!!

Είναι τα δύο απόλυτα trash κινηματογραφικά πονήματα της θερινής σεζόν.Είναι το ''The Expendables''με την εθνική ηθοποιών-bodybuilders-braindead-δέρνω σε κάθε ταινία-στην υποκριτική είχα μηδέν -αντρών του Hollywood και για να μήν παραλείψουμε είναι και το ''Sex and the City 2''με την Sarah-τι άλλο να κάνω εκτός απο αυτό γέρασα και ακόμα νομίζω οτι είμαι fashion icon-Jessica Parker που έρχεται για να καταστρέψει στον βωμό του κέρδους ότι σε 6 χρόνια κατάφερε η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.Με αυτό εγκαινιάζουμε την νέα στήλη ''Trip the station..Change the channel''ή αλλιώς...μακριά και αγαπημένοι.


6 σχόλια:

Simply Burgman είπε...

Ο Στέιθαμ είναι κορυφή στο είδος του και δεν είναι και τόσο άσχημος ηθοποιός πια!Μέχρι και ο Άρνι θα παίζει;;Πραγματικά έχει ενδιαφέρον αυτή η ταινία!!

Όσο για την άλλη....τσαντίζομαι όσο δεν παίρνει με το γεγονός ότι μια σαύρα έχει γίνει το πρότυπο μόδας για μια ολόκληρη γενιά γυναικών. Σκέτη αηδία και προσβολή όλη η σύλληψη αυτής της σειράς!

King Ink είπε...

Ο Στέιθαμ για το είδος του είναι όντως ο καλύτερος ίσως τώρα, αλλά μην ξεχνάμε και ποιος είναι ο ανταγωνισμός στο είδος αυτό. Είναι λίγο braindead όλοι τους. Ο Στέιθαμ μου δίνει την εντύπωση ότι έχει το ίδιο ύφος όταν πλακώνει τον Hulk με όταν δίνει λουλουδάκια στην κοκκινοσκουφίτσα (Πλάκα θα είχε να ήταν αυτές οι δυο φανταστικές σκηνές στην ίδια ταινία). Δεν τις πολυβλέπω βέβαια τις ταινίες του οπότε πάω πάσο.
Για το Sex τι να πω, με καλύψατε και οι δυο. Το βουλώνω για να μην βρίσω.
Θα πέσει πολύ φαρμάκι στη στήλη αυτή ε academy;

academy είπε...

Στο trip the station...θα αποδίδεται...''κινηματογραφική''δικαιοσύνη!!

WCF είπε...

το ειδα το σεξ εντ δε σιτυ 2...μπουρδίτσα, και κατά βάθος συντηρητικό....αύριο ίσως γράψω κάτι σχετικό.....

jeune premier είπε...

το πρώτο θέλω να το δω γιατί με αυτούς μεγάλωσα(στην πλειοψηφάι τους)....το δεύτερο γιατί θα με "σύρει" η σύζυγος....!!!

academy είπε...

Ετσι την πάτησα και εγώ..!!