Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Fresh Trailer:George Clooney in ''The American''



H νέα ταινία του Clooney είναι το The American του Anton Corbijn(πρών βιντεοκλιπάς αλλά και σκηνοθέτης του μέτριου Control).To trailer προιδεάζει για μια σοφιστικέ περιπέτεια,γυρισμένη στην ιταλική ύπαιθρο με τον George Clooney στον ρόλο ενός πληρωμένου δολοφόνου στην τελευταία αποστολή του.Σεπτέμβριο στην Αμερική..μυρίζομαι υποψηφιότητα.

7 σχόλια:

King Ink είπε...

Πήγα να το ψάξω και έπεσα σε αυτο το μοτίβο. Syriana ήταν υποψήφιος, μετά δύο ταινίες, Michael Clayton ήταν υποψήφιος, μετά δύο ταινίες, μετά Up in the air ήταν υποψήφιος, μετά δύο ταινίες, και τώρα The American... θα είναι υποψήφιος.
Είναι συνομωσία σε λέω. Θα ρωτήσω τον Λιακόπουλο, τον Χαρδαβέλα... (βαριέμαι αφόρητα από ότι φαίνεται ξεκάθαρα)

Mel είπε...

Σε κάθε περίπτωση, έχει Cool George, οπότε θα τρέξω να το δω. Και το Control, δηλαδή, το είχα δει στο σινεμά - ήμουν Λονδίνο τότε, και ευτυχώς είχα μαζί μου τη Joy Division μπλούζα μου από την εφηβεία μου, για να τη φορέσω στην προβολή, επειδή τη φοράω για πιτζάμα πλέον, έχοντας κόψει την, εκφράζοντας έτσι την quasi-punkιά της, όπως θεωρούσα τότε, και κάνοντάς την πολύ βολικότερη, εν τέλει. Πάντως, meh ήταν ως ταινία...

academy είπε...

Παλι σκίσατε με τα σχόλια και οι δυό σας!!!

demi είπε...

!!!!!!! :)

academy είπε...

Καλως την Demi!!Εκολαπτόμενη σινεφίλ!

fvasileiou είπε...

Το ξέρεις ότι είμαι φαν του (συγκεκριμένου) Τζωρτζ, μου αρέσει και η Ιταλία, άρα 1+1.

Άντε να το πάρει το ρημάδι το Όσκαρ

Mel είπε...

Βασικά, είναι περίεργο... Λέγαμε με... το φίλο μου, ότι ο Cool George, μπορεί να μην παίζει απαραιτήτως σε "υπέροχες" ταινίες, αλλά έχει την τάση να επιλέγει ρόλους που πραγματικά του πάνε πολύ. Αν και συμφωνήσαμε ότι δεν είναι επισήμως αλεπού, αλλά το Fantastic Mister Fox το έκανε ο Wes βάσει της ιστορίας του Roald Dahl, και, πέρα απ' το γεγονός ότι ακόμα και στ' αλήθεια να μου έλεγε ο Wes να παραστήσω την αλεπού εγώ θα το έκανα με χίλια, ε, και οι δύο είναι πιο cool (ακομα και) από τον Cool George, οπότε δε μετράνε οι τάσεις για κανόνες.

Α, και δεν ξέρω τι έσκισα, αλλά μάλλον κάτι που ήθελε σκίσιμο θα ήταν - ευχαριστώ!