Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ECLIPSE new movie clip.


Τους λατρέψαμε στο TWILIGHT,στο NEW MOON λίγο μας τα χάλασαν αλλά στο τρίτο μέρος ECLIPSE η Μπέλλα και ο Έντουαρντ συνεχίζουν να τραβάνε του λιναριού τα πάθη και δεν μπορούν να χαρούν τον έρωτα τους.Είμαστε fans της τριλογίας,δεν το κρύβουμε,γιατί αυτό το ρομάντζο είναι άκρως κινηματογραφικό και γραφτό να μείνει στην ιστορία.Ραντεβού τον Ιούνιο...

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

anipomono!!!!! :)

Κika είπε...

Δεν έχω δει κανένα αλλά σίγουρα θέλω να τα δώ με την πρώτη ευκαιρία.

academy είπε...

Μα τι εθισμός είναι αυτός??Μπράβο!

King Ink είπε...

Κατατονικοί, ανέκφραστοι και ανεγκέφαλοι έφηβοι (ο ένας ετών διακοσίων!) δεν μπορούν να αντιληφθούν τα οφθαλμοφανή γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω τους μέσα σε μια βαρετή αλληγορία-δίδαγμα προς έτερους εφήβους που δεν "ανήκουν πουθενά" ότι δεν είναι φρικιά αλλά "ξεχωριστοί".
Κλισέ περί έρωτων στα γυμνασιακά χρόνια που επηρεάζουν όλη την υπόλοιπη ζωή των ηρώων και απόλυτος διαχωρισμός καλού-κακού για να μην μπερδευόμαστε κιόλας.
Kαι πάνω που έλεγα να μην εκφράσω σε όλο της το εύρος την άποψή μου για την τριλογία... με προκάλεσες academy :P
Πάντως να ομολογήσω ότι αυτή μου η άποψη διαμορφώθηκε κυρίως μετά το New Moon. Το Twilight δεν το βρήκα και ΤΟΣΟ χάλια :)
Φαντάζομαι ότι τα βιβλία θα είναι καλύτερα από ότι η μεταφορά τους. Τα έχει διαβάσει κανείς; Ήλπιζα σε νέο Potter (έτσι δεν το προωθούσαν στην αρχή ή κάνω λάθος?)
Α και μην το πάρει κανείς προσωπικά ε;
Τις ταινίες βρίζω όχι τους fans

academy είπε...

Συγκλονιστικό!!!King Ink εναντίον τριλογίας!!Ξέρουμε όλοι κατα βάθος οτι έχεις απόλυτο δίκιο...και σαν σινεφίλ το θεωρούμε απλώς μια ένοχη απόλαυση....!!

King Ink είπε...

Αυτήν την ένοχη(;), μπα... πλήρως απενοχοποιημένη απόλαυση αποζητούσα και εγώ δεδομένης και της λατρείας μου προς κάθε είδους βαμπίρια και ζομποειδή, αλλά εις μάτην.
King Ink vs τριλογίας: 1-0
Περιμένω απάντηση της τριλογίας τώρα :Ρ