Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Best Picture Nominated Films.






Μάχη μεταξύ των πρώην συζύγων James Cameron και Kathryn Bigelow,όπως αναφέρει το Imdb είναι η φετινή κούρσα των oscar.Απο 9 υποψηφιότητες Avatar και Hurt Locker,8 ο Ταραντίνο με τους Inglourious Basterds,6 το Precious kai to Up in the Air,5 το Up,και απο 4 το District9,Nine kai Star Trek.Στα παρασκήνια τώρα ο Jeremy Renner του Hurt Locker πήρε την θέση του Robert Downey Jr του Sherlock Holmes στο Best Actor,η Λευκή Κορδέλα υποψήφια και για φωτογραφία,ενω στο best picture το αδιάφορο A serious man και το υπερτιμημένο The Blind Side ξεπέρασαν τα προγνωστικά και άφησαν απέξω το Star Trek το Nine και το βραβευμένο με χρυσή σφαίρα Hangover.

16 σχόλια:

CineTV-world είπε...

Ο Tarantino και οι Μπάστερδοί του θα αδικηθούν στις μεγάλες κατηγορίες και θα είναι άλλη μία αδιάφορη κι άδικη οσκαρική τελετή... Τουλάχιστον μακριά από Hurt Locker!!!

academy είπε...

Δέν ξέρεις Bauer τι θα γίνει ακόμα!Ολοι έχουμε αγαπημένη ταινία εάν δεν βραβευτεί τι να κάνουμε?Τουλάχιστον έχεις σίγουρο το β'ανδρικό.Για το Hurt Locker επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια.;)

Simply Burgman είπε...

αδιάφορο το Serious Man??????Κατανοητό να μην σου άρεσε,αλλά μόνο αδιάφορη δε γίνεται να την αποκαλέσεις αυτήν την ταινία!!Οι πιο άξιες για μένα είναι οι ΜΠάστερδοι και το Up in the Air.Αλλά ξέρουμε ότι θα το πάρει το Άβαταρ και θα πέσει πολύ γέλιο...

firefist_aris είπε...

Re Donald de sou arese to D9?

mahler76 είπε...

να δείς που ο απόπατος το Avatar θα πάρει τα περισσότερα βραβεία.

Simply Burgman είπε...

Τα έχουμε πει,μου άρεσε, αλλά δε με ανατίναξε κιόλας!!

Leviathan είπε...

anamenomenes arketa oles oi ipopsifiotites...xarika vevaia poli gia to up!!!! :)

academy είπε...

Στηρίζω ανοιχτά Hurt Locker!

firefist_aris είπε...

Me Vasterd den isoun esy academy?

academy είπε...

θεωρώ τους Μπάσταρδους την καλύτερη ταινία των oscar!Μακράν!Και μπορεί και να φύγει με το μεγάλο βραβείο εάν μοιραστούν οι ψήφοι μεταξύ Avatar και Hurt Locker.Αλλά επειδή η δυναμική των oscar δείχνει cameron ή ζωντοχήρα όπως λέει ο fauntleroy προτιμώ Hurt Locker.

Kika είπε...

Ψηφίζω Μπάσταρδους με διαφορά η καλύτερη ταινία!!! Ξέρουμε όμως ότι ο Cameron το καλό παιδί του Χόλιγουντ θα σαρώσει! Κρίμα που βγήκε από την δεκάδα το Nine δεν ήταν άσχημο αλλά σίγουρα φαίνεται ότι λόγω Sandra Bullock προτάθηκε το The Βlind Side.

fvasileiou είπε...

Γενικά νομίζω ότι είναι καλές υποψηφιότητες.
Ομολογώ ότι βαριέμαι αφόρητα την μBC (μετά Billy Crystal) τελετή, αλλά οι πεντάδες και οι νικητές έχουν ενδιαφέρον.
Πάντως μακάρι το Hangover να ήταν στην δεκάδα. Θα ήταν μια ευπρόσδεκτη ανατροπή των ειωθότων. Το Star Trek καλό ήταν, αλλά όχι τίποτα φοβερό -νομίζω ότι πολλές άλλες ταινίες ήταν καλλίτερές του.

academy είπε...

Kίκα είσαι καλά?Οι ταινίες έγιναν 10 για να μπαίνουν ταινίες που πήραν καλές κριτικές και που έσπασαν ταμεία(blind side).Το Nine δεν κατάφερε τίποτα απο τα δύο.Cinema Italiano....γιόκ!

fvasileiou ήθελες το Hangover ε?θα ήταν μια ωραία ανατροπή αλλά προτίμησαν τους Coen και την Bullock.Και εγω να σου πω την αλήθεια υα το προτιμούσα...

W. είπε...

BLIND SIDE, χαχαχαχαχα! Πάντως οι Ρεπουμπλικάνοι θα βρουν επιτέλους ύστερα από αρκετό καιρό μια ταινία που να τους εκπροσωπεί στα Όσκαρ, οπότε μετά από πολλά χρόνια θα ξαναδούν απονομή :Ρ

CineTV-world είπε...

1. "Ολοι έχουμε αγαπημένη ταινία εάν δεν βραβευτεί τι να κάνουμε?"

Δεν εννοούσα αυτό! Ακόμα κι αν βραβεύονταν το IB, πάλι αδιάφορα θα μου ήταν... :P

2. "Για το Hurt Locker επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια"

Ελεύθερα... Όσο και να διαφωνείς δεν ιδρώνει το αφτί μου. :P

academy είπε...

Costello έμαθα οτι η Bullock είναι πολύ φανατισμένη στις πολιτικές της πεποιθήσεις!