Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Fresh Trailers:Wall Street2.Money Never Sleeps.

23 χρόνια μετά.To teaser είναι καλό,ο Oliver Stone μετά το χλιαρό W,o Michael Douglas στον ρόλο που του χάρισε το oscar,ο άχρωμος Shia LaBeouf,η αγαπημένη μετά το An Education Carey Mulligan,η Susan Sarandon και ο Josh Brolin guest stars.Ας ετοιμάστούμε για τα καλύτερα.....αλλά και για τα χειρότερα.Τον Απρίλιο.

7 σχόλια:

Leviathan είπε...

xexe to exo etoimo kai ego gia post to trailer...ade na doume! kalispera!

academy είπε...

Γειά σου Leviathan!Αντε να δούμε...τι θα δούμε...!

jeune premier είπε...

Κι εγώ από τότε που το άκουσα περιμένω με περιέργεια...!

academy είπε...

Ολοι περιμένουμε τελικά αλλά έχω ένα...αδιάφορο feeling!Ο Michael Douglas και η επιστροφή του μου κάνει σαν την επιστροφή του Harrison Ford ως Indiana Jones(δηλαδή αδιάφορο).Μακάρι να έχω άδικο.Απλά το trailer προετοιμάζει για κάτι πολύ illustration.

CineTV-world είπε...

Δεν περιμένουμε και όλοι ρε Academy... Προσωπικά δεν έχω δει ούτε το 1ο και δεν σκοπεύω... :P

fvasileiou είπε...

Γιατί άχρωμος ο Shia, βρε Academy;
Μια χαρούλα μου φάνηκε ο νεαρός (ω, ναι, τα Transformers τα χάρηκα ανέλπιστα πολύ).

Ο Στόουν, τώρα, είναι από κείνους τους καλούς κινηματογραφιστές που κατά την γνώμη μου είναι αδικημένοι: Κριτικοί και (ένα συγκεκριμένο) κοινό περιμένουν με δυσπιστία στη γωνιά κάθε καινούργια τους ταινία. Υπάρχουν και οι άλλοι, που υμνούνται πριν καν δούμε τις ταινίες τους, αλλά κι όταν τις δούμε και είναι μάπα, συνεχίζουν να μας τα πρήζουν για την μια ή την άλλη λεπτομέρεια.

Το Wall Street μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, όταν το πρωτόδα στα τέλη του '80. Μου αποκάλυψε έναν άλλο κόσμο -μέχρι τότε δεν είχα ιδέα για χρηματιστήρια, επενδυτές κτλ. Ελπίζω, εύχομαι και το καινούργιο να είναι εξίσου διεισδυτικό...

academy είπε...

Ντροπή σου fvasileiou!;).Πλάκακάνω Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά ο Oliver Stone μας έχει αποδείξει οτι είναι άνισος σκηνοθέτης.