Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Steve Martin and Alec Baldwin παρουσιαστές των Oscar!!

H Ακαδημία αποφάσισε!Steve Martin and Alec Baldwin θα είναι οι παρουσιαστές της 82ης απονομής των βραβείων Oscar στις 7 Μαρτίου 2010 στο Kodak Theatre.
Το κινηματογραφικό ντουέτο της επερχόμενης ταινίας It's Complicated είπε ναί στην πρόταση της Ακδημίας και αν κρίνουμε απο το trailer της ταινίας(αντίζηλοι για τα μάτια της Meryl Streep)έχουμε να περιμένουμε άφθονο χιούμορ και ατάκες.
Είναι η τρίτη φορά για τον Steve Martin(2001,χρονιά του Gladiator και 2003 χρονιά του Chicago)και η πρώτη φορά για τον Baldwin,που μετά το υπερεπιτυχημένο tv show 30rock οι μετοχές του στο Hollywood είναι και πάλι ψηλά.

9 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Για κάποιο λόγο ανεξήγητο δεν μου κάθονται καθόλου καλά. Σίγουρα θα γελάσουμε αλλά κάτι μου λέει πως θα ακούσουμε πολλές κρυάδες. Είναι πολύωρο σόου και νομίζω ότι η επιλογή των συγκεκριμένων θα κουράσει.

O Jackman ήταν υπέροχος και κρίμα που αρνήθηκε φέτος. Σαν να γυρνάμε προς τα πίσω μου φαίνεται πάνω που λέγαμε πως επιτέλους ξεπεράστηκε το τόσο παλιομοδίτικο stand-up comedy στην παρουσίαση :(

Kika είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με Annie Hall πιστεύω οτι ο Jackman ήταν τέλειος πέρσι και πιστεύω οτι οι φετινοί παρουσιαστές θα κουράσουν.Αλλά δεν μένει παρά να περιμένουμε τα Oscar.

BunnyDee είπε...

Βασικά, τον Steve Martin τον εκτιμώ πολύ, ειδικά λόγω του Dead Men Don't Wear Plaid (το οποίο είχα χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο, κιόλας, για να κάνω παρουσίαση για τα Film Noir) αλλά, όντως, ίσως και λόγω του ότι τον Alec Baldwin τον έχω πρόσφατο απ' το 30 Rock, για κάποιο λόγο δε μου κάνουν για comedic duo... Ίσως λείπει ο straight man (για να το πάμε από Comedy 101 μεριά) αλλά πες ότι είναι ο Baldwin, ίσως απλά δε μου ταιριάζουν τα humor τους, δεν ξέρω...

academy είπε...

Καλοί θα είναι θα δείτε!Οι πηγές μου αναφέρουν οτι θα χορέψουν μάλιστα!!

BunnyDee είπε...

LOOOOOL

lt.aldo raine είπε...

valte ton galifianaki reeee:P

BunnyDee είπε...

Hah! High five! (αν και είναι πολύ man of the hour για τα Oscars)

Cool nickname btw, κι αυτό 'της 'ωρας' (σαν τις μπριζόλες; από nazi scalps;)

fvasileiou είπε...

Πολύ τον πάω τον Baldwin -το 30 Rock μας τον ξανασύστησε και αποκάλυψε το κωμικό του ταλέντο που ο κινηματογράφος -αν και τον έκανε διεθνή σταρ- δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. O St. Martin μου φαίνεται λίγο παλιομοδίτης, αλλά ίσως είναι απλώς η εντύπωσή μου.

Πότε θα ξαναδούμε τον Μπίλι Κρίσταλ σαν host?????

academy είπε...

Ελα ντέ!Κάτι θα συμβαίνει,δεν μπορεί!Οσο για τον Steve Martin φαντάζει παλιομοδίτης επειδή τον είδαμε πολύ στα eighties kai nineties!!