Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

''A Single man''poster and first review.


Το ότι περιμένουμε την ταινία σαν υστερικοί σινεφίλ δεν το κρύβουμε!Το ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου της ταινίας στην Ελλάδα μας ανησυχεί ιδιαίτερα αλλά όλο και κάποιο ταξιδάκι θα κάνουμε σε ευρωπαική πρωτεύουσα και θα το πετύχουμε.
Το κινηματογραφικό δίδυμο Firth-Moore είναι super και φαίνεται απο trailer kai poster.To background του σκηνοθέτη-fashion victim designer-celebrity μαιντανού-Tom Ford μας εξάπτει όλο και πιο πολύ την περιέργεια.
Στην σειρά σας!
Παραθέτω μία απο τις πρώτες κριτικές.
''Fashion designer Tom Ford makes a stylishly elegant debut with his effective adaptation of Isherwood's seminal, stream-of-consciousness tale of love and loss, featuring Colin Firth in a multi-nuanced, tonally perfect Oscar-caliber turn. ''
Μην ξεχνάτε!Κλίκ στην αφίσα για το trailer.


5 σχόλια:

Kika είπε...

Το trailer της ταινίας μου αρέσει πολύ όσο για το δίδυμο Firth - Moore πιστεύω ότι θα μας πει παρά πολλά. Η ταινία γενικά μου κάνει πολύ artistic και πιστεύω ότι σίγουρα θα μου αρέσει.

academy είπε...

Εάν δεν έπαιζε ο Firth θα ήθελες τόσο πολύ να την δείς?Γιατί άν θυμάμαι καλά σου αρέσει πολύ ο Firth(για μένα μέτριος ηθοποιόςπου κάποια στιγμή θα δώσει μια πολύ καλή ερμηνεία-μπορεί να είναι αυτή).Ομολόγησε!

W. είπε...

Πωωωωω... Πραγματικά το περιμένω σαν τρελός.

CineTV-world είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
academy είπε...

Καλό το trailer έτσι?