Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Scenes From The Past...This is Classic!!

1991-Ridley Scott-Susan Sarandon-Geena Davis.Oscar σεναρίου.

Τα ταξίδια στους αυτοκινητόδρομους και οι φωτογραφίες μας θα αλλάξουν για πάντα!

THELMA &LOUISE****

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

απίστευτο φινάλε, απίστευτη ταινία!!!

academy είπε...

Απο τις ωραιότερες ταινίες της δεκαετίας του 90!!Ηταν ο 'ύμνος στην αναρχία' που χρειαζόταν τότε!!Το φινάλε,αν και πολλοί το αμφισβήτησαν,είναι απο τα καλύτερα ever!

mahler76 είπε...

έριξα πολύ κλάμα όταν το είδα και ακόμα με ανατριχιάζει. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα τόσο ύμνο στην αναρχία όσο "θρήνο" για την καταπίεση των γυναικών και εν γένει την καταπίεση, που τελικά βρίσκει διέξοδο μόνο στο θάνατο. όπως και να έχει μια πραγματικά μεγάλη ταινία.

academy είπε...

Εγώ θυμάμαι οταν είχε βγεί το χα δεί 2-3 φορές και μετά με έπιανε μια μανία εξέγερσης!Πραγματικά μια μεγάλη ταινία!!!!Το σενάριο ήταν κορυφαίο(Κρίμα που η Κάλι Κούρι-σεναριογράφος-πέρασε στην αφάνεια,και την ακολούθησε και η Geena Davis).

Kika είπε...

Πολυ ωραία ταινία με απίστευτη μουσική. Την έχω δει τρείς φορές και πραγματικά την ξαναβλέπω άνετα.

Unknown είπε...

πριν παίξουμε τους...Κλέφτες με τον Academy στα βιβλιπωλεία της Αθήνας, είχα πατήσει γκάζι με την Thelma και τη Louise. Κι αν οι τίτλοι του τέλους έπεσαν, το ντεπόζιτο δεν έμεινε άδειο ποτέ. Ακόμη εισπνέω τις αναθυμιάσεις...

academy είπε...

Το cineacademy καλωσορίζει το παλαιότερο και αγαπημένο μέλος της Ακαδημίας.Κατέφθασε με τη limo του...ακόμα τρώμε την σκόνη του.Fill it up!

fvasileiou είπε...

Είναι και δική μου αγαπημένη ταινία. Την είχα και σε VHS και την έβλεπα και ξαναέβλεπα.
Μας γνώρισε και τον Μπραντ Πιτ σαν ηθοποιό (αν και κατά την γνώμη μου, ακόμα και στις καλλίτερες ταινίες του ο Μπραντ πιο πολύ ποζάρει παρά παίζει -αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

academy είπε...

Ναί είχε...ξελογιάσει την Geena Davis.παιδάκι ακόμα τότε...Τελικά είναι πολλών αγαπημένη ταινία και χαίρομαι ιδιαίτερα!!Το έκαψες το video fvasileiou..τι μου θυμίζεις τώρα...αγαπημένες οι εποχές του video.