Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Get Sam Rockwell a nomination!


Εάν σας άρεσε το Moon(που σας άρεσε) και θέλετε τον Sam Rockwell και την ερμηνεία του στην πεντάδα του Best Actor in a leading role δεν έχετε παρά να...υπογράψετε και εσείς εδώ,προκειμένου να πείσετε την Ακαδημία να τον προσκαλέσει την βραδιά την απονομής στο Kodak Theater.Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει μια on-line εκστρατεία,ακόμα και μέσα απο το προσωπικό του blog,να κερδίσει ο πρωταγωνιστής του την υποψηφιότητα.
Τελικά κάθε χρόνο όλο και κάτι καινούργιο δίνει μια ξεχωριστή έννοια στην μεγάλη βραδιά της απονομής.Εάν δημιουργηθεί hype,μήν ξεχνάτε πέρσι το slumdog millionaire,τα μέλη της Ακαδημίας είναι ικανά για όλα.Ψηφίστε τον...ψηφίστε τον!!

10 σχόλια:

CineTV-world είπε...

Καλός ήταν, δεν λέω, αλλά δεν έπαθα και πλάκα με την ερμηνεία του... Όσο για την ταινία, είχα ακούσει τόσο καλά λόγια που όταν την είδα ψιλο-απογοητεύτηκα (7/10)... Όταν υπάρχει η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ... πως να μην απογοητευτώ απ΄το πολύ κατώτερο MOON; Όχι πως περίμενα να δω τον διάδοχο του 2001... σε καμία περίπτωση, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό που τελικά είδα. Το District 9 είναι πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

W. είπε...

Εγώ πάλι θέλω τουλάχιστον υποψήφιο τον Σάρλτο Κόπλεϊ!

academy είπε...

costello kάτι θα γίνει και με αυτό μην ανησυχείς!
Bauer μην συγκρίνεις ταινίες που δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!Σαν θέμα άν και. είναι πιο κοντά στο solaris δεν το συγκρίνουμε γιατί είναι σαν να συγκρίνουμε διαμάντι με ζιργκόν!
Απλώς κρατάει μια ολόκληρη ταινία πάνω του και παιζει...διπλά και αυτό είναι κάτι που αξίζει!Τουλάχιστον ας τον προτείνουν..;)

CineTV-world είπε...

Ναι, αλλά διάβασα κάτι υπερβολικές κριτικές-απόψεις για την ταινία...!!! :P Ο Rockwell καλός ήταν, αλλά δεν με εντυπωσίασε... έχουμε δει πολύ καλύτερες ερμηνείες και είτε πάρει υποψηφιότητα, είτε όχι... το ίδιο μου κάνει.

academy είπε...

Classic απόψεις του Bauer!;)))!!!Τέλος πάντων εγώ βλέπω όχι υποψηφιότητα τίποτα στις σφαίρες μην τον στριμώξουν και πάμε για άλλα μετά.

lt.aldo raine είπε...

πέρσι ήταν ο Fassbender...φέτος ο Rockwell...σιγά μην είναι υποψήφιος.

εντελώς αντικειμενικά όμως...το φετινό πάει κατευθειαν στα χερια του {ίσως} καλύτερου ηθοποιού της τελευταίας πενταετίας Philip Seymour Hoffman

CineTV-world είπε...

Δεν υπάρχει "αντικειμενικά" σε καμία τέχνη...

academy είπε...

Για ποιά ταινία lt.aldo?

lt.aldo raine είπε...

σε όλα υπάρχει αντικειμενική γνώμη...


""Για ποιά ταινία lt.aldo?""

γράψε λάθος...με μπέρδεψε η ημερομηνία κυκλοφορίας στο ελλάς.

CineTV-world είπε...

Στις τέχνες δεν υπάρχει "αντικειμενική γνώμη".